“Ανεβαίνεις τα σκαλοπάτια μου” – νέο τραγούδι του Άρη Διαμαντή μαζί με την Κατερίνα Μπουρνάκα

“Ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός Άρης Διαμαντής συνεργάζεται με την Κατερίνα Μπουρνάκα (τη φωνή των επιτυχιών της Μαριέττας Φαφούτη, “Dance With Me Tonight”, “What A Feeling”, “Love Is”) σε ένα υπέροχο και εύθραυστο ντουέτο με τίτλο “Ανεβαίνεις Τα Σκαλοπάτια Μου”.

Ο Άρης θέλοντας να μας βάλει στην ατμόσφαιρα του τραγουδιού μας εξομολογήθηκε : «Οι στίχοι αντιπροσωπεύουν τη θλίψη που βίωνα καθημερινά την περίοδο που έγραφα το τραγούδι και ταυτόχρονα την ελπίδα που με κράταγε δυνατό να προχωρήσω…». Οι στίχοι λοιπόν δημιουργούν εικόνες, άλλοτε άμεσες, άλλοτε μεταφορικές και βάζουν τη φαντασία μας να “ζωγραφίσει” νέους κόσμους:

“Σ’ ένα βαθύ ωκεανό παρέα με ιππόκαμπους γυρνάς, υψώνεσαι απ΄το πάτωμα για λίγο και νομίζεις πως πετάς” λέει το τραγούδι στις πρώτες του λέξεις….”

Τα πιο πάνω λόγια αναγράφονται στο Δελτίο Τύπου που συνοδεύει το νέο τραγούδι του Άρη Διαμαντή. Χωρίς να προτείνει κάτι καινούργιο, δηλαδή που να μην έχει ξανακουστεί, μολαταύτα έχει μια πολύ απλή μελωδία που κολλάει στον ακροατή – σε μένα τουλάχιστον. Οι σλάιντ κιθάρες που παραπέμπουν στην κάντρι και στις κλασικές ροκ μπαλάντες, εδώ ακούγονται σαν να παίζει ο Ντέιβιντ Γκίλμουρ και αναφέρομαι στο συναίσθημα που βγαίνει κατά την ακρόαση. Ταιριαστά δένουν τα απαλά στρώματα από τα συνθ, μαζί και το ντραμ μασίν που θυμίζει την αλησμόνητη σκηνή του Μπρίστολ στα ένδοξα και τιμημένα 1990ς. Τέλος, προτείνω να ακούσετε το κομμάτι σε καλά ηχεία ή έστω σε αξιόπιστα ακουστικά, γιατί έτσι θα σας αποκαληφθούν κατά την ακρόαση πολλοί όμορφοι ήχοι που είναι κρίμα να τους χάσετε.

Κυκλοφορεί από τη Thalassa Stereo, a music division of the Hubsters

 

 

STREAM & DOWNLOAD

https://orcd.co/skalopatia

Ο Τοποτηρητής