Αγωνία στον ΠΑΣ για τον Παναγιώτη Τσιντώτα

 

Το καυτό πρόβλημα με τον τραυματισμό του τερματοφύλακα Παναγιώτη Τσιντώτα παραμένει στον ΠΑΣ, καθώς εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις στη μέση με πολύ μικρές πιθανότητες να αγωνιστεί στο αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με τον Ιωνικό. Διαπιστώθηκε ότι πάσχει από λουμπάγκο και με τα χθεσινά δεδομένα είναι εξαιρετικά δύσκολο να καθίσει αύριο κάτω από τα δοκάρια. Πάντως θα τον περιμένουν μέχρι και την τελευταία στιγμή. Πιθανός αντικαταστάτης του θα είναι ο Βασίλης Σούλης, που αγωνίστηκε και σε άλλα παιχνίδια στην αρχή βασικός όταν είχε τραυματιστεί ο Πριόρ. Ο τραυματισμός του Τσιντώτα που παρείχε μια ασφάλεια και σιγουριά στους συμπαίκτες του, σε συνδυασμό και την τιμωρία του Παντελάκη (άδικη αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ), προκαλούν ανακατατάξεις στην αμυντική γραμμή που τα πήγε εξαιρετικά στα τελευταία παιχνίδια. Πλην του γκολκίπερ Σούλη, νέο πρόσωπο θα είναι στα μετόπισθεν και ο νεαρός Μπακαδήμας που θα αντικαταστήσει τον Παντελάκη. Στις υπόλοιπες θέσεις δεν υπάρχουν αλλαγές. Στα καλά νέα της χθεσινής ημέρας καταγράφεται η ένταξη στο κανονικό πρόγραμμα των Καραχάλιου και Τσίνο που είναι κανονικά στη διάθεση του Θανάση Στάικου. Ο Τσίνο, που δεν αγωνίστηκε με τον ΟΦΗ λόγω τραυματισμού, επιστρέφει πάλι στην ενδεκάδα. Ο προβληματισμός του Στάικου είναι αν ξεκινήσει βασικό στη θέση του μεσοεπιθετικού τον Νίνη ή τον Ριένστρα, καθώς στις υπόλοιπες θέσεις τα πράγματα είναι περισσότερο ξεκάθαρα, ήτοι γκολκίπερ ο Σούλης (αν δεν γίνει κάποιο θαύμα με τον Τσιντώτα), στην άμυνα Σόρια, Πήλιος, Εραμούσπε, Μπακαδήμας, αμυντικό χαφ Καραχάλιος, πλάγιοι χαφ Τσίνο, Μορέιρα και επιθετικοί Μπάλαν, Παμλίδης. Οι δύο τελευταίοι χθες έκαναν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης, περισσότερο για να χαλαρώσουν λίγο και όχι γιατί υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί με προπόνηση που θα γίνει το απόγευμα στο ΠΕΑΚΙ. Το αυριανό παιχνίδι που θα γίνει στις 8 το βράδυ, για την 22η αγωνιστική, παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον για τον ΠΑΣ, καθώς με νίκη θα έχει διπλό όφελος, ανεβαίνοντας στην βαθμολογία και αφήνοντας πίσω τον Ιωνικό που είναι από τις ομάδες που παλεύουν για την παραμονή στη Σούπερ Λιγκ. Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» θα έχει τη θερμή συμπαράσταση των φιλάθλων του που πάντα στα δύσκολα στηρίζουν την τοπική ομάδα και γίνονται ο…δωδέκατος παίκτης της.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΜΑΝΟΥΧΟΣ

Ο διεθνής διαιτητής Ευάγγελος Μανούχος του συνδέσμου Αργολίδας ορίστηκε να διευθύνει τον αυριανό αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα – Ιωνικός. Βοηθοί του θα είναι οι Κωνσταντίνος Στάικος (Λάρισας) και Ιωάννης Μηνούδης (Πιερίας). Τέταρτος θα είναι ο Άγγελος Αγγελάκης (Μακεδονίας). Στο VAR ορίστηκε ο Τάσος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου) και βοηθός VAR ο Πέτρος Πάτρας (Μακεδονίας). Τέλος, παρατηρητής θα είναι ο Γεώργιος Τάπραντζης (Αιτωλοακαρνανίας). Ο Μανούχος ήταν ρέφερι στον αγώνα Ατρόμητος – ΑΕΚ που δεν έγινε λόγω διαφοράς στο ύψος των δοκαριών. Στη φετινή σεζόν ήταν ρέφερι στα εκτός έδρας παιχνίδια του ΠΑΣ με Ολυμπιακό και ΑΕΚ.
Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 22ης αγωνιστικής ορίστηκαν οι εξής διαιτητές: Βόλος – Ατρόμητος Τσακαλίδης (Χαλκιδικής), Άρης – Παναθηναϊκός Κριστόφερσεν (Δανίας), Λαμία – ΟΦΗ Γκάμαρης (Αθηνών), Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ Τσαγκαράκης (Χανίων), ΑΕΚ – Λεβαδειακός Ιωάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), Ολυμπιακός – Παναιτωλικός Γκορτσίλας (Μακεδονίας).

ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ

Όσον αφορά τα υπόλοιπα θέματα, σύμφωνα με πληροφορίες κλείνει άμεσα η υπόθεση της οφειλής στον παλιό ποδοσφαιριστή Μιχάλη Μπουκουβάλα και έτσι δεν θα εκτελεστεί η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ που επέβαλε ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών στην ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα αν δεν καταβάλει εντός πέντε εργάσιμων ημερών ποσό 18.330 ευρώ στον Μπουκουβάλα που είχε κάνει καταγγελία και προσφυγή.

 

Βαγγέλης Γυφτόπουλος