Έχασε από πέναλτι στο 95’ 1-0 ο ΠΑΣ Γιάννινα

Με πέναλτι που εκτέλεσε στο 95’ ο Σπόραρ, ο Παναθηναϊκός κέρδισε 1-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα στο άδειο από φιλάθλους-λόγω τιμωρίας-στάδιο «Ζωσιμάδες». Έτσι ο ΠΑΟ λυτρώθηκε από μια νέα διαφαινόμενη γκέλα, που θα τον έβαζε σε περιπέτειες. Μέχρι το 92’ κρατούσε γερά η άμυνα του ΠΑΣ. Δεν έπεφταν με τίποτα τα αμυντικά οχυρά των γηπεδούχων και κάτω από τα δοκάρια υπήρχε ο καταπληκτικός Τσιντώτας που είχε κατεβασμένα ρολά. Ενώ υπολείπονταν ένα ακόμα λεπτό για να ολοκληρωθεί ο χρόνος των καθυστερήσεων και να σφυρίξει ο Τσαγκαράκης τη λήξη, από μια λανθασμένη κίνηση του Μορέιρα που ανέτρεψε τον Κουρμπέλη καταλογίστηκε το πέναλτι υπέρ των πράσινων. Αρχικά ο Τσαγκαράκης που ήταν κοντά στη  φάση έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι, αλλά τον κάλεσε από το VAR ο Τζοβάρας να δει τη φάση. Μετά την επισκόπηση της φάσης και τι άλλο ειπώθηκε στην ενδοεπικοινωνία, ο ρέφερι του αγώνα άλλαξε την αρχική απόφαση και έδειξε το σημείο του πέναλτι, παρά τις διαμαρτυρίες των Γιαννιωτών. Το πέναλτι εκτέλεσε στο 95’ εύστοχα ο Σπόραρ και έδωσετη νίκη με σκορ 1-0 στον Παναθηναϊκό.
Προηγουμένως την μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα για να πετύχει τέρμα έχασε στο 66’ ο ΠΑΣ Γιάννινα με τον Μπάλαν να σημαδεύει το αριστερό κάθετο δοκάρι του Μπρινιόλι. Ο Σένκεφελντ γλίστρησε και έχασε τη μπάλα που πήγε στον Μπάλαν. Αυτός σε απόσταση αναπνοής από την εστία σημάδεψε δοκάρι και όχι δίχτυα. Ήταν διπλή ευκαιρία καθώς η μπάλα έφτασε στον Μορέιρα που δεν μπόρεσε να πλασάρει καθώς απέκρουσε ο Πούγγουρας. Αν εκεί έβαζε το γκολ ο ΠΑΣ ίσως να υπήρχε μια διαφορετική εξέλιξη του αγώνα, που ήταν σε ένα κρίσιμο σημείο.
Το παιχνίδι ήταν ένας διαρκής μονόλογος του Παναθηναϊκού. Πότε από τα άκρα και πότε από τον άξονα προσπαθούσε να δημιουργήσει φάσεις και ρήγματα στην άμυνα του ΠΑΣ για να βρει δρόμο για τα δίχτυα. Όμως η αμυντική λειτουργία των γηπεδούχων ήταν αρκετά καλή, οι παίκτες με σωστές αλληλοκαλύψεις έκλειναν χώρους. Όσες φορές βρέθηκαν σε θέση βολής και «πυροβόλησαν» οι πράσινοι, υπήρχε κάτω στα γκολπόστ ο Τσιντώτας που έκανε καταπληκτικές αποκρούσεις. Φοβερή μεταγραφή για τον ΠΑΣ ο άλλοτε τερματοφύλακας της ΑΕΚ. Ο ΠΑΣ δεν μπορούσε εύκολα να κρατήσει μπάλα, να παγώσει λίγο το παιχνίδι και να ισορροπήσει την κατάσταση. Λίγες φορές, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο έκανε κάποιες φάσεις και τελικές προσπάθειες. Ίσως να είναι και η μεγάλη πίεση του Παναθηναϊκού, που ανάγκασε τους παίκτες του Στάικου να περιοριστούν σε παθητικό ποδόσφαιρο, προσπαθώντας περισσότερο να διώξουν όπως-όπως την μπάλα από τα καρέ τους. Ο Παναθηναϊκός έκανε πολύ καλή εμφάνιση, δημιούργησε φάσεις, ευκαιρίες. Παρ’ όλα αυτά λίγο έλειψε να χάσει δύο βαθμούς στα Γιάννινα σε ένα παιχνίδι που είχε έντονη δραστηριότητα από το κέντρο και μετά.
Οι βαθμοί που άφησαν στα Γιάννινα ο Ολυμπιακός (ισοπαλία 2-2) και η ΑΕΚ (ήττα με 2-1) έκαναν τους πράσινους να υπολογίσουν πάρα πολύ τον ΠΑΣ. Από το πρώτο λεπτό άρχισε σφυροκόπημα για ένα γρήγορο γκολ που θα αποσυντόνιζε τον ΠΑΣ. Μέχρι το 20’ δεν έλεγε να φύγει η μπάλα από τα καρέ των γηπεδούχων. Καταγράφονται δύο μεγάλες ευκαιρίες για τον Παναθηναϊκό, όταν στο 3’ ο φοβερός Τσιντώτας απέκρουσε σουτ του Χουάνκαρ και στο 4’ σουτ του Βέρμπιτς από κοντά. Μετά το 20’ με 25’ για λίγο χρόνο έπεσε ο αρχικός καλπασμός του Παναθηναϊκού, όχι όμως για πολύ. Στο 25’ σουτ του Μπερνάρ μέσα από την περιοχή βρήκε το σώμα του Εραμούσπε. Στο 29’ ο Βαγιανίδης από πλάγια δεξιά έφτασε μέχρι την εστία αλλά το διαγώνιο σουτ απέκρουσε πάλι ο Τσιντώτας. Στο 31’ άστοχο σουτ του Χουάνκαρ.
Ο ΠΑΣ κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία του, χωρίς ο ίδιος να απειλήσει τον Παναθηναϊκό. Ίδιο τέμπο και στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Πίεση από τον Παναθηναϊκό, άμυνα από τον ΠΑΣ και τον Τσιντώτα να φυλάει καλά την εστία του, όπως στο 51’ που εξουδετέρωσε σουτ του Ιωαννίδη και στο 59’ σουτ του Χουάνκαρ. Επειδή ο Παναθηναϊκός είχε βγει μπροστά, δόθηκε η δυνατότητα στον ΠΑΣ να κάνει κάποιες αντεπιθέσεις. Η πρώτη ουσιαστική φάση των γηπεδούχων ήταν στο 62’ που σε εκτέλεση φάουλ του Μορέιρα κεφαλιά του Τσίνο πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Και τέσσερα λεπτά αργότερα, χάθηκε η διπλή τεράστια ευκαιρία για τον «Άγιαξ» να κάνει το 1-0 και να στείλει τον Παναθηναϊκό στην εντατική, όταν ο Σένκεφελντ έχασε τη μπάλα, ο Μπάλαν προ του Μρπινιόλι σούταρε στο κάθετο δοκάρι για να ακολουήσει σωτήριο κόψιμο της μπάλας από τον Πούγγουρα, πριν προλάβει να πλασάρει ο Μορέιρα. Εκεί ο Παναθηναϊκός έπεσε από το Μητσικέλι και βρήκε δεκάρικο! Όσο περνούσε ο χρόνος και η υπεροχή των πράσινων ήταν άκαρπη τόσο μεγάλωνε και το άγχος. Ο ΠΑΣ κρατούσε πίσω γερά, ενώ ο Στάικος ενίσχυσε την μεσαία γραμμή και με τους Λιάσο, Τζίμα. Οι κυανόλευκοι προσπαθούσαν με νύχια και με δόντια να κρατήσουν τον βαθμό της ισοπαλίας. Όμως το λάθος του Μορέιρα στο 92’΄να ανατρέψει τον Κουρμπέλη, επειδή άργησε να διώξει τη μπάλα, στάθηκε μοιραίο. Το πέναλτι του Σποράρ σημάδεψε και το παιχνίδι σφραγίζοντας τη νίκη του Παναθηναϊκού. Οι πράσινοι το πανηγύρισαν δεόντως πηγαίνοντας από την κόλαση στον παράδεισο. Ο ΠΑΣ έχασε τη μπουκιά από το στόμα του. Άντεξε σε δύσκολες καταστάσεις ποου του έβαλε ο Παναθηναϊκό και έγινε το πέναλτι σε μια στιγμή που οι παίκτες του ΠΑΣ είχαν τη μπάλα και έπρεπε να την διώξουν, αλλά την έκλεψε ο Κουρμπέλης από τον Μορέιρα.
Καλύτεροι από τον Παναθηναϊκό οι Σπόραρ, Ιωαννίδης, Κουρμπέλης και Βαγιαννίδης στο πρώτο ημίχρονο. Από τον ΠΑΣ μακράν πρώτος ο τερματοφύλακας Παναγιώτης Τσιντώτας, ενώ μαχητικοί ήταν οι Καραχάλιος, Παντελάκης, Εραμούσπε, Σόρια και Πήλιος, δηλαδή η αμυντική γραμμή. Φιλότιμος ήταν και ο Παμλίδης που ήταν από τους λίγους που κράτησαν λίγο μπάλα. Δεν πήγαν καλά στη μεσαία γραμμή οι Ριένστρα και Τσίνο και έτσι ήταν αποκομένος και ο Μπάλαν που έγινε ο μοιραίος παίκτης με το σουτ στο δοκάρι.

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Διαιτητής ο Τσαγκαράκης (Χανίων). Έδωσε σφυρίγματα στον Παναθηναϊκό αλλά δεν έκανε το μεγάλο λάθος. Στο πέναλτι αρχικά έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι αλλά όταν είδε τη φάση στο VAR άλλαξε γνώμη. Βοηθοί: Ψαρρής (Ζακύνθου), Μεϊντάνας (Αχαΐας), 4ος: Ματσούκας (Αιτωλοακαρνανίας), VAR: Τζοβάρας (Φθιώτιδας), AVAR: Χριστακόγλου (Χαλκιδικής). Κίτρινες: 58’ Ριένστρα, 68’ Μπάλαν, 90+4’ Μορέιρα – 57’ Πέρεθ.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Θανάσης Στάικος): Τσιντώτας, Σόρια, Πήλιος, Παντελάκης, Εραμούσπε, Καραχάλιος, Ριένστρα (77’ Λιάσος), Τζίνο, Μορέιρα, Μπάλαν, Παμλίδης (87’ Τζίμας).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ (74’ Πούχατς), Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Κουρμπέλης, Πέρεθ (74’ Τσοκάι), Μπερνάρντ, Βέρμπιτς (58’ Σπόραρ), Παλάσιος, Ιωαννίδης.

AΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
17.00 Λαμία – Ατρόμητος 1-1
20.00 ΠΑΟΚ – ΟΦΗ 0-0
ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
16.00 ΑΕΚ – Παναιτωλικός 4-1
17.00 Αστέρας Τρίπολης – Λεβαδειακός 0-0
19.30 Ολυμπιακός – Άρης 1-0
20.30 ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός 0-1
ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
19.30 Ιωνικός – Βόλος (COSMOTEsport 1)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(17η Αγωνιστική)
Παναθηναϊκός 45
ΑΕΚ 41
Ολυμπιακός 38
ΠΑΟΚ 36
Άρης 28
Βόλος 26
—————————————————————————
Ατρόμητος 23
Παναιτωλικός 19
Αστέρας Τρίπολης 18
ΠΑΣ Γιάννινα 17
ΟΦΗ 16
Λεβαδειακός 12
Λαμία 11
Ιωνικός 8
ΣΗΜ: Οι έξι πρώτες ομάδες θα δώσουν αγώνες πλέι οφ, για την ανάδειξη του πρωταθλητή και των ομάδων που θα βγουν στην Ευρώπη.
-Οι οκτώ τελευταίες ομάδες θα δώσουν αγώνες πλέι άουτ, όπου οι δύο τελευταίες θα υποβιβαστούν απευθείας στη Β’ Εθνική.

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (19η)
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
20.30 Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα (COSMOTEsport)
ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
17.00 ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης (COSMOTEsport)
20.00 Άρης – Βόλος (NOVAsports)
ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
16.00 Ιωνικός – ΑΕΚ (COSMOTEsport)
17.00 Λεβαδειακός – Λαμία (NOVAsports)
19.30 Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ (COSMOTEsport)
20.30 Ατρόμητος – Ολυμπιακός (NOVAsports)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Παρότι ο Παναθηναϊκός πήρε σφυρίγματα από τον Τσαγκαράκη, πήρε και το πέναλτι στις καθυστερήσεις, έβγαλε στο τέλος ανακοίνωση για την διαιτησία! Αβαλυτικά: «Διαιτησία που πηγαίνει το ποδόσφαιρο χρόνια πίσω. Για ακόμα μία φορά απόψε στα Ιωάννινα γίναμε μάρτυρες μιας διαιτησίας που πηγαίνει το ελληνικό ποδόσφαιρο χρόνια πίσω. Σε μία πεντακάθαρη ανατροπή του Δημήτρη Κουρμπέλη στις καθυστερήσεις, χρειάστηκε να κληθεί στο VAR ο διαιτητής για να καταλογίσει το προφανές. Παράλληλα, στο 26ο λεπτό σε χέρι του αμυνόμενου εντός περιοχής του ΠΑΣ Γιάννινα, ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί ο αγώνας, ενώ στο 72ο λεπτό αρνήθηκε να δώσει δεύτερη κίτρινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ, Μπαλάν για σκληρό μαρκάρισμα στον Σένκεφελντ. Είναι η πέμπτη φορά που χρειάζεται να χρησιμοποιηθεί το VAR για να καταλογιστεί πέναλτι υπέρ της ομάδας μας και να αποτραπεί η εις βάρος του πρωτοπόρου Παναθηναϊκού αλλοίωση της βαθμολογίας».

Στάικος: Καλύτερος ο Παναθηναϊκός, αλλά η ήττα αφήνει πικρία

Ο προπονητής του ΠΑΣ Θανάσης Στάικος δεν έκρυψε ότι η ήττα που ήρθε στις καθυστερήσεις άφησε μια πικρή γεύση στην ομάδα του. Αναλυτικά οι δηλώσεις στη συνέντευξη Τύπου: «Σήμερα γνωρίζαμε ότι θα είχαμε δύσκολο έργο, καθώς ο Παναθηναϊκός προερχόταν από δύσκολα αποτελέσματα, οπότε θα παρουσιαζόταν όπως πάντα σοβαρός και πειθαρχημένος. Είναι μία ομάδα που έχει ομοιογένεια, που παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο είτε επιτίθεται από τον άξονα είτε από τα πλάγια. Μετά το πρώτο 15λεπτο βρήκαμε να αναχαιτίζουμε τις επιθέσεις των αντιπάλων μας, γιατί μπήκε αρκετά πιεστικά ο ΠΑΟ και μπορώ να πω ότι στο τελευταίο δεκάλεπτο ισορροπήσαμε το παιχνίδι και μπορούσαμε να έχουμε κι εμείς κάποιες μεταβάσεις. Αυτό όμως ήταν και το πρόβλημά μας σήμερα στην ανάκτηση της μπάλας δεν μπορέσαμε να χτίσουμε σωστά τις επιθέσεις μας και όταν τα κάναμε, λίγες φορές, μπορέσαμε να έχουμε κάποιες προϋποθέσεις για να σκοράρουμε. Ήταν καλύτερος ο Παναθηναϊκός, είχε κυριαρχία στο παιχνίδι, απλά όταν ένα παιχνίδι φτάνει στο 0-0 λίγα δευτερόλεπτα πριν λήξει σου αφήνει μία πικρία. Δεν έχουμε όμως να κάνουμε τίποτα άλλο από το να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για τη δύσκολη συνέχεια».

Για τα συναισθήματα των παικτών του στα αποδυτήρια: «Το τελευταίο διάστημα μας δίνουν αυτοπεποίθηση τα αποτελέσματα και οι εμφανίσεις μας και από το σημερινό παιχνίδι μπορούμε να κρατήσουμε τα θετικά που έχουμε ως ομάδα. Απογοήτευση δεν υπάρχει, αλλά μία πικρία υπάρχει, πρέπει να κρατηθεί μία φορά το μηδέν στην άμυνα, αλλά να μη μας γίνει και εμμονή».

Για το ότι δεν κράτησε ο ΠΑΣ την μπάλα πολύ ώρα στα πόδια του και που οφείλεται: «Πολλές φορές είναι συνδυασμός κάποιων πραγμάτων.Στα ματς με ΑΕΚ και ΠΑΟ στην ουσία και τα δύο παιχνίδια παίχτηκαν στην κεντρική ζώνη και στην περιοχή μας. Όμως με την ΑΕΚ είχαμε καλύτερες μεταβάσεις, πήραμε δεύτερες μπάλες, ήμασταν πιο μαχητικοί, είχαμε καλύτερη κατοχή, χτίσαμε πιο ορθολογικές επιθέσεις και γι’ αυτό φτάσαμε σε γκολ και ευκαιρίες. Σήμερα δεν το κάναμε αυτό,  γιατί και ο Παναθηναϊκός ήταν καλός, ανακτούσε γρήγορα την μπάλα και είχε δεύτερες επιθέσεις, αλλά αμυντικά σταθήκαμε αρκετά καλά, αν εξαιρέσουμε κάποιες ατέλειες».

Για τη βελτίωση που έχει παρουσιάσει ο ΠΑΣ στον Β’ γύρο και αν έφτασε στο επίπεδο που θέλει: «Στο επίπεδο που θέλουμε δεν ξέρω, πάντα θέλουμε κάτι παραπάνω, αλλά είμαστε σε καλό δρόμο. Με τα προηγούμενα καλά αποτελέσματα δεν σημαίνει ότι τελείωσε το πρωτάθλημα ή η δικιά μας προσπάθεια. Βλέπω ένα δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα, βλέπω ομάδες να κατακτούν βαθμούς παντού, κι εμείς πρέπει να είμαστε πάντα προσεκτικοί. Πιστεύω μία μεταγραφή θα γίνει και η ομάδα θα βελτιώνεται και θα δείξουμε χαρακτήρα, αλλά αυτό προϋποθέτει σοβαρότητα, σύνεση και δουλειά στην προπόνηση. Η εικόνα μας έχει αλλάξει, αλλά είχαμε καλή εικόνα και στον Α’ γύρο, αλλά δεν τα συνδυάζαμε με αποτελέσματα. Παίζαμε όμως καλά, αλλά είχαμε διακυμάνσεις. Τώρα βλέπουμε περισσότερη ώρα καλής απόδοσης τώρα. Η ομάδα είναι πιο συμπαγής και ξέρει τι ζητάει στον αγωνιστικό χώρο. Δεν γίνονται φοβερά πράγματα, αλλά οι παίκτες αποκτούν καλύτερη επικοινωνία μεταξύ τους. Είμαστε σε καλό δρόμο, αλλά να συνεχίσουμε προσεκτικά για να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε».

 

Γιοβάνοβιτς: Πολύ δυνατή ομάδα ο ΠΑΣ Γιάννινα

 

Στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Παναθηναϊκού Ιβάν Γιοβάνοβιτς δήλωσε τα εξής: «Έτσι όπως εξελισσόταν το παιχνίδι θα μπορούσε να τελειώσει και ισόπαλο. Δεν θα είχα ιδιαίτερα παράπονα από τους ποδοσφαιριστές μου, γιατί αντιμετωπίσαμε μία ομάδα που έχει δείξει ιδιαίτερα στα τελευταία ματς, μια πολύ μεγάλη ικανότητα να παίζει καλά και να παίρνει αποτελέσματα και απέναντι στις πολύ δυνατές ομάδες. Δεν είναι τυχαίο που είχε βάλει 2 γκολ με τον Ολυμπιακό, κέρδισε την ΑΕΚ και τον Λεβαδειακό εύκολα. Ο ΠΑΣ είναι μία ομάδα που ιδιαίτερα στο τρανζίσιον είναι καλός. Έπρεπε να έχουμε οργανωμένο παιχνίδι, έπρεπε να έχουμε την πρωτοβουλία των κινήσεων και να διασπάσουμε μια πολύ καλά οργανωμένη άμυνα.  Από την άλλη μεριά έπρεπε να είμαστε πολύ πειθαρχημένοι στον τρόπο παιχνιδιού μας για να εμποδίσουμε τα Γιάννενα να παίξουν το παιχνίδι τους.
Στη διάρκεια του α’ ημιχρόνου κάναμε μεγάλη προσπάθεια, είχαμε μεγάλη συγκέντρωση, κάναμε πολλές φάσεις και δεν κινδυνεύαμε. Ήταν από τα καλά ματς που κάναμε, αλλά μας έλειπε μόνο το γκολ. Στο β’ προσπαθούσαμε να διορθώσουμε ακόμα περισσότερο την εικόνα μας, να είμαστε πιο πιεστικοί στην άμυνα του αντιπάλου. Σε οργανωμένο παιχνίδι κάναμε εξαιρετική δουλειά και δεν αφήσαμε σε καμία περίπτωση την ομάδα των Ιωαννίνων να εκμεταλλευτεί τις κόντρα επιθέσεις. Μόνο στο ελεύθερο του Σένκεφελντ που γλίστρησε και είχαν πολύ μεγάλη ευκαιρία τα Γιάννινα κινδυνεύσαμε. Σε όλο το υπόλοιπο διάστημα ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια καλά οργανωμένη ομάδα που το αποτέλεσμα την κρατούσε μέσα στο παιχνίδι. Όσο περνούσε ο χρόνος σίγουρα γινόταν όλο και πιο δύσκολο λόγω της πίεσης που είχαμε εμείς και της διάκρισης που ήθελαν τα παιδιά του ΠΑΣ. Για μας το σημαντικό ήταν ότι μέχρι και το πέναλτι προσπαθήσαμε να φτάσουμε στον στόχο με οργανωμένο παιχνίδι.
Δεν είναι πρώτη φορά που καταφέρνουμε να είμαστε απειλητικοί στις καθυστερήσεις και να σκοράρουμε. Η επιμονή μας σήμερα να μπούμε με ορθολογικό τρόπο στην περιοχή, μας έφερε τη νίκη. Για την ψυχολογία, είναι σίγουρα σημαντικό ότι κερδίσαμε, όμως είμαστε καταδικασμένοι να παίζουμε στα όριά μας. Είναι πιο ευχάριστο να δουλεύεις μετά από νίκες, αλλά σε κάθε περίπτωση μία ομάδα στη θέση πρέπει να είναι έτοιμη για όλα, είτε το έχουμε το αποτέλεσμα είτε όχι. Είναι φανερό ότι είναι αμφίρροπο το πρωτάθλημα με τους μικρούς να παίρνουν αποτελέσματα από τους λεγόμενους μεγάλους».

 

Βαγγέλης Γυφτόπουλος