«Έφυγε» ο αθλητικογράφος  Ανδρέας Φιλιππούσης

Έφυγε χθες ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 36 ετών ο αθλητικός συντάκτης Ανδρέας Φιλιππούσης. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας Ioanninaarena.blogspot.com ενώ συμμετείχε σε αθλητικές μεταδόσεις, ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές. Η αγάπη του ήταν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και όλη σχεδόν η δημοσιογραφική δραστηριότητά του ήταν στα ερασιτεχνικά γήπεδα. Ήταν καλό παιδί, με ήθος, ευγένεια, και ταλαντούχος αθλητικός συντάκτης. Είχε μεγάλες συμπάθειες και σεβασμό στον χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Πολλά σωματεία, ποδοσφαιριστές, προπονητές, παράγοντες με δηλώσεις τους και αναφορές σε μέσα κοινωνικής εκτίμησης δείχνουν την αγάπη και τον σεβασμό που είχαν προς τον Ανδρέα Φιλιππούση. Αποφοίτησε από την δημοσιογραφική σχολή του ANT1 και ήταν μέλος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ).
Με πόνο ψυχής εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Καλά ρεπορτάζ στα γήπεδα του Παραδείσου φίλε Ανδρέα Φιλιππούση.

Βαγγέλης Γυφτόπουλος

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΣΗΠ

Από την ΕΠΣΗΠ ανακοινώθηκαν τα εξής: «Ο Πρόεδρος κ.Βρακάς Κων/νος, τα Μέλη της Ε.Ε. της Ε.Π.Σ.ΗΠΕΙΡΟΥ και όλοι οι Παράγοντες του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της περιοχής μας, εκφράζουν την μεγάλη τους θλίψη και τα θερμότατα συλλυπητήρια στους οικείους του Ανδρέα Φιλιππούση, για τον πρόωρο και αδόκητο θάνατό του. Ενός ανθρώπου ακούραστου που με μεγάλο ζήλο υπηρετούσε το ποδόσφαιρο από τον χώρο της δημοσιογραφίας. Το Ηπειρώτικο ποδόσφαιρο θρηνεί για την απώλεια ενός νέου, δικού του ανθρώπου. Καλό Ταξίδι Ανδρέα».