Φούντωσε η μεταγραφολογία, αλλά μέχρι εκεί

Δεν υπήρξε καμία εξέλιξη στα μεταγραφικά του ΠΑΣ Γιάννινα. Πολλά θέματα είναι ανοιχτά, εξετάζονται περιπτώσεις παικτών που προτάθηκαν και όσο περνούν οι ημέρες φουντώνουν οι φήμες και η ονοματολογία. Επειδή οι ομάδες χτίζονται ξεκινώντας πάντα από τη νευραλγική θέση του τερματοφύλακα, συνεχίζονται σε σενάρια στα Γιάννινα για τον Γιούρι Λοντίγκιν, σε περίπτωση που μείνει ελεύθερος. Είναι μεν ιδανική περίπτωση για τον ΠΑΣ, αλλά επειδή έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και επί του παρόντος δεν διαφαίνεται περίπτωση αποχώρησής του από τη Λεωφόρο, το ενδιαφέρον είναι καθαρά θεωρητικό. Μάλιστα ο Λοντίγκιν συμμετέχει κανονικά στην προετοιμασία των πράσινων που ξεκίνησε από χθες. Επίσης χθες είδε το φως της δημοσιότητας και το όνομα του Ούγγρου γκολκίπερ του Λεβαδειακού Ντάβιντ Γκροφ, ως μεταγραφικός στόχος του ΠΑΣ. Και αυτός έχει ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο. Εκτός και αν λυθεί λόγω υποβιβασμού των Βοιωτών. Εδώ και καιρό έχει προταθεί και ο Καπίνο, αλλά χωρίς να υπάρξει καμία εξέλιξη. Ίσως το κασέ του να είναι εκτός ορίων του ΠΑΣ Γιάννινα. Επίσης, η ιδιωτική επίσκεψη που έκανε χθες στα Γιάννινα ο αμυντικός Γιάννης Κάργας πυροδότησε μεταγραφικά σενάρια σε φόρουμ των φιλάθλων, χωρίς να έχουν βάση. Ο Κάργας που είναι στην πόρτα της εξόδου από τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο. Ανοιχτό παραμένει το ενδιαφέρον για τον Αργεντινό αριστερό αμυντικό της Νιουελς Ολντ Μπόις Μάρτιν Λουτσιάνο. Στα μεταγραφικά του ΠΑΣ υπάρχει ένα σημείο-κλειδί, και αυτό είναι το τηλεοπτικό συμβόλαιο. Μέχρι τώρα δεν επήλθε οριστική συμφωνία με τη NOVA, οπότε είναι σε εκκρεμότητα και τα μεταγραφικά.

Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής: Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Παναγιώτης Χριστοβασίλης, αντιπρόεδρος Γιάννης Χριστοβασίλης, μέλη Γιώργος Ιωάννου, Δημήτρης Νούτσης, εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιώργος Οικονόμου.

ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΤΣΙΝΤΩΤΑΣ

Τα τυπικά απέμειναν για να υπογράψει στον Ατρόμητο Περιστερίου διετές συμβόλαιο ο τερματοφύλακας Παναγιώτης Τσιντώτας που αποχώρησε από τον ΠΑΣ.

ΣΤΟΝ ΑΡΗ Ο ΓΚΟΥΓΚΟΥΛΙΑΣ

Ο Γιώργος Γκουγκουλιάς που είχε αγωνιστεί στο παρελθόν στον ΠΑΣ Γιάννινα (σεζόν 2008-09) επέστρεψε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης ως ο νέος τιμ μάνατζερ του συλλόγου, παίρνοντας τ θέση του Δημήτρη Νιαρχάκου που επέστρεψε στα Γιάννινα.

ΔΩΡΕΑ ΖΑΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Ο Γιαννιώτης ρέφερι Σούπερ Λιγκ Σπύρος Ζαμπαλάς ήταν στο VAR στο διεθνές φιλικό παιχνίδι Γερμανία – Ουκρανία 3-3. Όλο το διαιτητικό τιμ, όπως και ο διεθνής Γιαννιώτης ρέφερι, έδωσαν τα χρήματα στην Ουκρανία λόγω του πολέμου με τη Ρωσία.