Φιλικό ματς μεταξύ βετεράνων δικηγόρων και βετεράνων του ΠΑΣ Γιάννινα

Αγώνας βετεράνων Δικηγόρων και βετεράνων του ΠΑΣ Γιάννινα έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο Ασβεστοχωρίου, στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων του 39ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Δικηγορικών Συλλόγων που γίνεται στα Γιάννινα. Σε τέτοιες εκδηλώσεις αυτό που έχει σημασία είναι η συμμετοχή, η προσπάθεια και όχι το αποτέλεσμα. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι οι βετεράνοι του ΠΑΣ που έδειξαν ότι είναι σε καλή κατάσταση κέρδισαν με σκορ 8-1. Στην ομάδα δικηγόρων συμμετείχαν δικηγόροι κατά βάση από τον σύλλογο Ιωαννίνων, αλλά και από άλλους συλλόγους. Για να υπάρχει και ισορροπία ενισχύθηκε με τον γνωστό άσσο Ευριπίδη Γιάκο και για ένα ημίχρονο με τον Αλέκο Στεργίου, γιο του αείμνηστου Λάκη Στεργίου. Με τον ΠΑΣ Γιάννινα αγωνίστηκε και ο Ζντένκο Μουφ που ήρθε από τη Σερβία για να δει παλιούς φίλους, όπως κάνει πάντα. Το παιχνίδι αυτό έγινε σε μια συμβολική ημερομηνία για τους βετεράνους του ΠΑΣ, καθώς στις 6 Ιουλίου 2022 είχαν αντιμετωπίσει τους βετεράνους του Άγιαξ. Ήταν η μοναδική φορά που ιστορικά αντάμωσαν οι δρόμου των δύο…. Άγιαξ, της Ηπείρου και του Άμστερνταμ.

Το 39ο πρωτάθλημα φτάνει στο τέλος του με αποκορύφωνα τον τελικό που θα κρίνει τον πρωταθλητή για το 2024. Ο τελικός θα γίνει την Κυριακή 7 Ιουλίου και ώρα 19.00 στο στάδιο «Ζωσιμάδες» μεταξύ των ομάδων Δράκων του ΔΣ Αθηνών και Αριστοτέλης του ΔΣ Θεσσαλονίκης.

Το παιχνίδι του Σαββάτου των βετεράνων έγινε στο γήπεδο Ασβεστοχωρίου με διαιτητή τον Αποστόλη Γεωργίου και βοηθούς τους Αλέξανδρο Σιαμέτη και Βασίλειο Γατσόμαλο.

Οι συνθέσεις

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ: Ρουμελιώτης, Ντινόπουλος, Σαραντόπουλος, Γιάκος, Πάικας, Στεργίου, Παπαδημητρίου, Πατετσίνης, Μάστορας, Βίλλης, Στάθης. Αγωνίστηκε και ο Χρήστος Αγγέλης.
ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΠΑΣ: Κουβεντάρης, Ντάσιος, Νέος (Κλείτσας), Βαρτζιώτης Π., Παπαρούνας, Γήττας, Παπαβασιλείου, Γιαννάκης, Μουφ, Σκούφαλης, Γκαρόζης.

Εκ της Οργανωτικής Επιτροπής
του 39ου ΠΠΠΔΣ