Την πρόσληψη ενός κοινωνιολόγου για το Κέντρο Συμβουλευτικής ανακοινώνει ο Δήμος Πρέβεζας
Αναδημοσιεύω το Δελτίο Τύπου που παρέλαβα από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου:

O Δήμος Πρέβεζας ανακοινώνει την πρόσληψη ενός (1) ατόμου ΠΕ Κοινωνιολόγων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την στελέχωση του Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης γυναικών θυμάτων βίας του Δήμου .
Η διάρκεια σύμβασής του είναι ένα (1) έτος με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης έως τη λήξη του προγράμματος.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό εντυπο ασεπ ΣΟΧ 1ΠΕ/ΤΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην διεύθυνση: Δήμος Πρέβεζας-Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών-Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού Δημοτικής Κατάστασης και Διοικητικής Μέριμνας, Ελ. Βενιζέλου & Μπαχούμη 2, Τ.Κ. 48100 Πρέβεζα, υπόψη κ. Καλλιόπης Κυργιάκη (τηλ. επικοινωνίας: 2682360650-658).
Η ημερομηνία υποβολής αιτήσεων λήγει στις 28/3/2022.

 

Στηρίζω και επαινώ την στελέχωση του Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης γυναικών θυμάτων. Αδυνατώ, όμως, να μην παρατηρήσω ότι ένα άτομο και μάλιστα μονάχα ΠΕ Κοινωνιολόγων είναι πολύ λίγο. Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι οι επαγγελματίες ψυχικής υγείας που απασχολεί ο Δήμος δεν επαρκούν. Ως αποτέλεσμα, για να κλείσει κάποιος ή κάποια ραντεβού, θα χρειαστεί να περιμένει πολύ καιρό. Και μία μόνο συνάντηση, σπανίως αρκεί. Αν γκρινιάζω, είναι επειδή οφείλω να έχω απαιτήσεις από τους άρχοντες του τόπου.

Κώστας Μαζιώτης

Προηγούμενο άρθροΤα γενέθλια του Νεστορίδη και η αγάπη του για την Πρέβεζα!
Επόμενο άρθρο20 και 30 ευρώ τα εισιτήρια σε μικρή και μεγάλη σκεπαστή