Τεράστια νίκη για τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας – Κέρδισε με 3-0 τον Πορφύρα

Μια τεράστιας βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε ο Φ.Γ.Σ Πρέβεζας στο ΔΑΚ Πρέβεζας, το απόγευμα του Σαββάτου για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Pre League κατηγορίας γυναικών στο βόλεϊ, κερδίζοντας άνετα τον Πορφύρα με 3-0 στα σετ.

Η ομάδα της Πρέβεζας μπήκε αποφασισμένη στο γήπεδο για τη νίκη και το κατάφερε εύκολα σε διάστημα μιας ώρας παιχνιδιού περίπου, με 25-18, 25-17 και 25-17.

Τα κορίτσια του Πέτρου Παπαδόπουλου παρουσιάστηκαν εντελώς διαφορετικές από ότι τις είχαμε συνηθίσει έως σήμερα, πιο αποφασισμένες και πιο έτοιμες από ποτέ.

Παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα της Πρέβεζας δένεται ολοένα και περισσότερο, διεκδικώντας καθαρές νίκες που θα την κρατήσουν στην κατηγορία και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Με εξαιρετικές ενέργειες τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση, δεν άφησαν περιθώρια αμφισβήτησης από την φιλοξενούμενη ομάδα σε κανένα σημείο του αγώνα.

Το τελικό 3-0 κρίνεται δίκαιο για την ομάδα του Φιλαθλητικού, που πλέον βλέπει τα υπόλοιπα παιχνίδια ένα, προς ένα.

Τα σετ: 25-18, 25-17, 25-17

Διαιτητές: Γεράνιος, Αποστόλου

Φ.Γ.Σ Πρέβεζας (Πέτρος Παπαδόπουλος): Πατακιάρα, Μητροπούλου, Μπαχλαβά, Αούραμτσικ, Μέλου, Μερκούρη, Κουκά / Κοσμίδου (λ), Φαρίας, Πεπονη, Καρακασίδη.

Α.Ο.Φ Πορφύρας (Πόπη Καλλή): Σωτηρίου, Καϊσέδο, Γερομιχαλού, Κίντου, Βαλσάμη, Δημοπούλου, Μπουτσελάτου, Γούναρη, Ποντικάκη, Κουόπ, Πατουχέα, Ομοχίμπο.

Δηλώσεις παικτριών του Φιλαθλητικού: