Τα νέα από το ερασιτεχνικό των Ιωαννίνων

Την Δευτέρα 1 Αυγούστου ξεκινά προετοιμασία για τη νέα σεζόν η Θύελλα Κατσικά, έχοντας πάντα πρωταγωνιστικούς στόχους. Και στη νέα σεζόν θα έχει την ίδια ομάδα που είχε και την σεζόν που πέρασε, όπου με αξιώσεις διεκδίκησε την επιστροφή στη Γ’ Εθνική. Η προετοιμασία θα γίνει στις εγκαταστάσεις της Θύελλας υπό την επίβλεψη του Νίκου Γκούρα. Το πρώτο φιλικό θα γίνει στις 12 Αυγούστου με την Α. Ε. Χουλιαράδων.

-Τον 16χρονο ποδοσφαιριστή Αποστόλη Δημουλά απέκτησε η Αναγέννηση Κεφαλοβρύσου. Προέρχεται από τις ακαδημίες του Αστέρα Ιωαννίνων.

-Στο Μέτσοβο θα συνεχίσουν να αγωνίζονται και τη νέα σεζόν οι ποδοσφαιριστές Αθανάσιος Σταχούλης, Θεοφάνης Τσουλιάης και Δημήτριος Ναζίρης, μετά από συνάντηση που είχαν με τον πρόεδρο Στέργιο Ταλάρη.

-Η νέα διοίκηση του ΠΑΣ Μετσόβου συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής: Πρόεδρος Στέργιος Ταλάρης, αντιπρόεδρος Βασίλειος Ζούβγιας, γενικός γραμματέας Βασίλειος Χρόνης, αναπληρωτής γραμματέας Σπυρίδων Πέτρης, ταμίας Μιχαήλ Παπάσης, γενικός αρχηγός Νικόλαος Τσιόστας, έφορος εκδηλώσεων και δημοσίων σχέσεων Σπυρίδων Σταυράκης, μέλη Χρήστος Δελφας. Βασίλειος Ζήνας.

Στην εξελεγκτική επιτροπή εξελέγησαν οι Σπυρίδων Κωστάκης ( Ζαϊρας), Χρήστος Μπούμπας, Κωνσταντίνος Τσίμπας.

-Ένας ακόμα σύλλογος φαίνεται πως θέλει να δώσει έμφαση στο γυναικείο ποδόσφαιρο και ο λόγος είναι για τους Τίγρεις, που ανακοινώνουν πως δημιουργούν γυναικείο τμήμα. Πρώτη μεταγραφή είναι ο Κλεοπάτρα Σκούρου.

-Την απόκτηση του έμπειρου μεσοεπιθετικού Χάρη Τσάνη ανακοίνωσε η Θύελλα Ελεούσας. Ο Τσάνης αποχώρησε από τον ΠΑΣ Κράψης. Επίσης έγινε γνωστό ότι γυμναστής της ομάδας θα είναι ο Γιάννης Σαββίδης.

-Σε ρυθμούς προετοιμασίας μπαίνει σιγά – σιγά και η ομάδα του Αχέροντα Ρωμανού, ανακοινώνοντας έναρξη προετοιμασίας για την ερχόμενη σεζόν στις 22 Αυγούστου.

-Για προσωπικούς λόγους δεν θα συνεχίσει τη νέα σεζόν να είναι προπονητής στην ομάδα της Κληματιάς ο Κώστας Βελτσίστας.

-Η Προοδευτική Περάματος ανακοίνωσε την απόκτηση του τερματοφύλακα Αποστόλου Νούτση από την Κοσμηρά και την επιστροφή του Κώστα Ντόβα.

Βαγγέλης Γυφτόπουλος

Προηγούμενο άρθροΤο…παραδοσιακό φιλικό σήμερα του ΠΑΣ στο Αγρίνιο
Επόμενο άρθροΈνα ποίημα για την Κυριακή – Μελισσάνθη