Τέλος ο Βαγγέλης Τζιάρρας από την τεχνική ηγεσία του Αχέροντα

Χώρισαν από σήμερα οι δρόμοι του Αχέροντα Καναλλακίου και του προπονητή Βαγγέλη Τζιάρρα, μετά από δύο χρόνια συνεργασίας. Όπως ανακοινώθηκε, η λύση της συνεργασίας έγινε κοινή συναινέσει. Ίσως τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα του Αχέροντα που απομακρύνθηκε από την κορυφή να προκάλεσαν κάποια σύννεφα που οδήγησαν τελικά στο συναινετικό διαζύγιο.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ ΑΧΕΡΩΝ

Ο ΠΑΣ Αχέρων ανακοινώνει την κοινή συναίνεση λήξη συνεργασίας του, με τον προπονητή του συλλογου Κ. Βαγγέλη Τζιάρρα. Εκφράζουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Βαγγέλη Τζιάρρα για τη δουλειά και τη συμβολή του στην ομάδα μας, Τον ευχαριστούμε θερμά για την πολύτιμη συμβολή του, τόσο στην κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος της Γ´ Εθνικής, όσο και για την γενική παρουσία της ομάδος μας στο Κύπελλο Ελλάδος της φετινής χρονιάς και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα μελλοντικά του σχέδια. Εκ του Δ.Σ ΠΑΣ Αχέρων.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΤΖΙΑΡΡΑ

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο προπονητής Βαγγέλης Τζιάρρας αναφέρει: «Μετά από 2 χρόνια άψογης συνεργασίας, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο τους ΠΑΣ Αχέρων κ. Λουκούμη, τους γενικούς αρχηγούς, τους άμεσους συνεργάτες μου και τούς ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκα τα δύο αυτά χρόνια. Δύο χρόνια πού είχα την ευλογία να ζήσουμε ιστορικές στιγμές και να κάνουμε την ομάδα γνωστή για το αγωνιστικό της προφίλ, κατακτώντας για πρώτη φορά το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής αλλά και με τη πορεία μας, στο κυπέλου Ελλάδας, παίζοντας ιστορικά παιχνίδια για το σύλλογο και κοιτώντας στα μάτια ομάδες όπως ο Ολυμπιακός Βόλου και ο ΟΦΗ. Εύχομαι η ομάδα του ΠΑΣ Αχέρων να συνεχίσει να φτιάχνει την ιστορία της, στο ελληνικό ποδόσφαιρο και οι άνθρωποι της, να την δουν εκεί που επιθυμούν».

Προηγούμενο άρθροSpotify: Ναι ή Όχι;
Επόμενο άρθρο“Αν αγαπάς αυτό που κάνεις, επιβεβαιώνεις την ύπαρξη σου στη γη”.