Τέλος ο Άγγελος Μπέκας από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΣ Πρέβεζα

Το τέλος συνεργασίας με τον ΠΑΣ Πρέβεζα ανήγγειλε ο προπονητής Άγγελος Μπέκας. Ήταν στον πάγκο της τοπικής ομάδας από το καλοκαίρι του 2020. Σε δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ο Άγγελος Μπέκας επισημαίνει τα εξής: “Μετά από δύο χρόνια σαν προπονητής του ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να ευχαριστήσω τον απλό φίλαθλο της ομάδας αλλά και τους ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΥΣ .
Ευχαριστώ τους υπαλλήλους του γηπέδου Χρήστο Κατσανάκη και Κώστα Χατζάρα, καθώς και τους συνεργάτες μου Κώστα Ζήση, Χρήστο Παπαζώη και τον φροντιστή του ΠΑΣ Πρέβεζα Σπύρο Λύτο.
Την διοίκηση του συλλόγου, ιδιαίτερα τον Ντίνο Τσόκο με τον οποίο ξεκινήσαμε μαζί αυτό το ταξίδι και του ανήκει ένα μεγάλο κομμάτι της ομάδας αυτής και ένα ευχαριστώ είναι πολύ λίγο.
Φυσικά να ευχαριστήσω τον πρόεδρο μας Σπύρο Ρεκατσίνα για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε από την πρώτη στιγμή γνωριμία μας και μπόρεσα να δουλέψω ανεπηρέαστος.
Για το τέλος άφησα τους ποδοσφαιριστές μου, όλοι κάτι μου έδωσαν, με έσπρωξαν στα όρια μου να γίνω καλύτερος προπονητής, σας εκτιμώ και πάντα θα έχετε ξεχωριστή θέση στην ζωή μου.
Κατά την διάρκεια των δύο αυτών ετών πήρα σωστές αποφάσεις έκανα όμως και λάθη, αλλά προσπάθησα να κάνω το καλύτερο δυνατό για την ομάδα.
FORZA ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ.
Σας ευχαριστώ όλους”
Άγγελος Μπέκας

Προηγούμενο άρθροΓυρίζουν Σνάιντερ, Ντομίνγκεθ, Κόντε στον ΠΑΣ
Επόμενο άρθροΈκλεισε μια καλή χρονιά για τον Τηλυκράτη