Στο τάι μπρέικ ηττήθηκε ο Φιλαθλητικός από τον ΖΑΟΝ στην έναρξη της Pre League

Δε τα κατάφερε η ομάδα του Φιλαθλητικού Πρέβεζας, η οποία γνώρισε την ήττα στο τάι μπρέικ με 3-2 στα σετ από  την ομάδα του ΖΑΟΝ Κηφισιάς στην έναρξη της Pre Legue.

Η ομάδα του Πέτρου Παπαδόπουλου στην πρώτη της παρουσία στην κατηγορία από την αρχή του αγώνα έδειξε πόσο ήθελε τη νίκη και με όπλα της την εκπληκτική άμυνα και επίθεση κέρδισε τα πρώτα δύο σετ με 25-14 και 25-11.

Στο τρίτο σετ τα κορίτσια του Φιλαθλητικού έκαναν πολλά λάθη και δεν κατάφεραν να το κερδίσουν δίνονταν το δικαίωμα στην ομάδα της Κηφισιάς να επιστρέφει στο παιχνίδι και να μειώνει σε 2-1 στα σετ με 25-22.

Το ίδιο σκηνικό και στο τέταρτο σετ με το άγχος να υπάρχει στην ομάδα του Φιλαθλητικού και την φιλοξενούμενη ομάδα να το εκμεταλλεύεται και να ισοφαρίζει σε 2-2 με 25-21, οδηγώντας το παιχνίδι στο τάι μπρέικ.

Στο τελευταίο σετ παρά τις προσπάθειες των κοριτσιών της Πρέβεζας, ο ΖΑΟΝ κατάφερε να το κερδίσει με 15-11, κερδίζοντας με 3-2.

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι: Γεράνιος, Φλούδας

Συνθέσεις ομάδων:

Φ.Γ.Σ. Πρέβεζας (Πέτρος Παπαδόπουλος): Πατακιάρα Ζωή, Κοσμίδου Βασιλική, Μύθου Κάλλη, Πεπόνη Όλγα, Θεοδωράκη Ναταλία, Μητροπούλου Γεωργία, Κουτρουμπή Ειρήνη, Ντάρια Αβράμτσικ, Γερομιχαλου Δέσποινα, Τοτσιδου Σία, Κούκα Μαρίνα, Σιούλα Ιωάννα.

ΖΑΟΝ Κηφισιάς (Αντώνης Παπαδόπουλος): Χατζηχαραλάμπους Γεωργία, Κάβουρα Αφροδίτη, Βαϊοπούλου Μαρία, Τσάντζαλη Δανάη, Νικά Χριστίνα, Ζερβούδη Σοφία, Σπυροπούλου Χαρά, Κουμπούνη Μαριλένα, Χάνσον Ίνγκριντ, Φωτοπούλου Βασιλική, Παπαδοπούλου Βίκυ, Μερκουριαδη Κατερίνα, Οκάρο Ολουόμα Μπατα.