Στον Κεραυνό Θεσπρωτικού Νικολάου και Κολιός και άλλα νέα από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ηπείρου

Μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Αγροτικό Καστρίτσας, ο έμπειρος επιθετικός Σπύρος Νικολάου θα συνεχίσει την καριέρα του στον Κεραυνό Θεσπρωτικού. «Ο έμπειρος επιθετικός αναμένεται να κάνει την μεγάλη διαφορά στο επιθετικό κομμάτι της ομάδας του Κεραυνού, καθώς έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε μεγαλύτερες κατηγορίες» τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση. Ο Νικολάου είναι πολύ γνωστός και τους Γιαννιώτες φιλάθλους. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Κεραυνό Θεσπρωτικού, Κ19 του ΠΑΣ Γιάννινα, Εθνικό Φιλιππιάδας, ΑΟ Βελισσαρίου, Κρόνο Αργυράδων Κέρκυρας, Θύελλα Κατσικά, Αχέροντα Καναλλακίου, Τηλυκράτη Λευκάδας, Απόλλωνα Πάργας και Αγροτικό Καστρίτσας.
Επίσης ανακοινώθηκε και η απόκτηση του 28χρονου μέσου Παναγιώτη Κολιού από τον Θρίαμβο Λούρου. Έχει αγωνιστεί και παλιότερα στον Κεραυνό και σε Θύελλα Σινώπης, Εθνικό Φιλιππιάδας, ΑΟ Βελισσαρίου Ιωαννίνων, Ανατολή Ιωαννίνων, ΠΑΣ Κράψης.
Από την περασμένη Δευτέρα ξεκίνησε η προετοιμασία του Κεραυνού υπό την επίβλεψη του Βαγγέλη Φίντζου με στόχο καλή πορεία και διακρίσεις στο νέο πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας. Τους ποδοσφαιριστές χαιρέτησε ο πρόεδρος Σωτήρης Βασιλείου.

Αριστερά ο Σπύρος Νικολάου με τον πρόεδρο του Κεραυνού Θεσπρωτικού Σωτήρη Βασιλείου

ΠΗΡΕ ΠΑΠΑΚΙΤΣΟ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ

Σημαντική μεταγραφή και για τον Απόλλωνα Πάργας που απέκτησε τον επιθετικό Δημήτρη Παπακίτσο που αποχώρησε από την Αναγέννηση Άρτας. «Η διοίκηση της ομάδας έχοντας γνώση για την ποδοσφαιρική αξία και το ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι του Δημήτρη, χωρίς να χάσει καθόλου χρόνο ανέλυσε τον πλάνο της στον ακραίο χαφ και κατάφερε να αποσπάσει την υπογραφή του και να φορέσει τη φανέλα μας για την επόμενη χρονιά» τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

ΑΛΛΑΖΕΙ ΕΔΡΑ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

Η Αναγέννηση Άρτας ανακοίνωσε ότι λόγω έργων που γίνονται στο ΔΑΚ Άρτας, θα χρησιμοποιήσει ως έδρα της το γήπεδο Αγίων Αναργύρων που έπαιζε η ΑΕ Καραϊσκάκης για τα επόμενα τρία εντός έδρας παιχνίδια με ΑΕ Λευκίμμη Κέρκυρας, Εθνικό Νέου Κεραμιδίου και ΑΟ Νέας Αρτάκης Εύβοιας.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ Η ΘΥΕΛΛΑ

Την δυνατή ομάδα της Φήκης Τρικάλων υποδέχεται την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου και ώρα 16.00 η Θύελλα Κατσικά για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής. Στόχος η νίκη για να ρεφάρει την ήττα από τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου. Η Φήκη εδρεύει στο ομώνυμο χωριό των Τρικάλων, πέρυσι τερμάτισε στην 4η θέση του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής είναι καλή ομάδα με προπονητή τον Τάκη Ρούσσα, παλιό ποδοσφαιριστή του ΑΟ Τρίκαλα. Η Θύελλα θα πάει για το πρώτο τρίποντο και προς την κατεύθυνση αυτή συνεχίζονται σε καθημερινή βάση οι προπονήσεις υπό την επίβλεψη του Νίκου Γκούρα.
Τον αγώνα Κατσικά – Φήκη θα διευθύνει ο Παναγιώτης Τσιώρης του συνδέσμου Άρτας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Στη Θύελλα Ελεούσας θα συνεχίσει ο επιθετικός Κώστας Θανάσης που αποχώρησε από τη Θύελλα Κατσικά. Ο Αλμυρός Βουνοπλαγιάς πήρε τον Χριστόφορο Μιχαήλ από την Ελεούσα και τον Νίκο Λαμπράκη από την Προοδευτική Περάματος. Η ΑΕ Γιάννενα ανακοίνωσε την απόκτηση του Βαγγέλη Βάλαρη. Ο ΑΟ Νεοχωρόπουλου πήρε Βασίλη Πανταζόπουλο και Αδάμ Γκούμα. Η Ρόνα Ανηλίου ενισχύθηκε με τον Τριαντάφυλλο Μπούμπα από τον ΠΑΣ Μετσόβου.

Η ΕΠΣΗΠ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΟΝ ΔΑΒΗ

Η ΕΠΣΗΠ με ανακοίνωσή της συγχαίρει τον Παναγιώτη Δαβή που ανέλαβε πρόεδρος στο ΠΕΑΚΙ-στάδιο Ζωσιμάδες-ΕΑΝΚΙ. Ο κ. Δαβής είναι γενικός γραμματέας του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣΗΠ.

ΤΕΛΟΣ Ο ΠΑΣ ΣΥΒΡΟΥ

Ο ΠΑΣ Σύβρου Λευκάδας μπορεί να δήλωσε το καλοκαίρι συμμετοχή σε πρωτάθλημα και Κύπελλο της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας, αλλά με χθεσινή ανακοίνωση τονίζει ότι αδυνατεί λόγω έλλειψης εγκαταστάσεων να αγωνιστεί και αναστέλλει τις δραστηριότητές του.

ΦΙΛΙΚΟ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ

Φιλικό παιχνίδι θα δώσουν οι βετεράνοι της Προοδευτικής Περάματος Ιωαννίνων και του Εδεσσαϊκού για την ενίσχυση των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας. Το παιχνίδι θα γίνει την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου και ώρα 17.00 στο γήπεδο «Γεώργιος Πρίσκας» του Περάματος. θα γίνει συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης που θα αποσταλούν στους συνανθρώπους μας που περνούν δύσκολες ημέρες σε περιοχές της Θεσσαλίας.

ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ

Καθώς αυξάνονται οι εγγραφές παιδιών στις ακαδημίες της Θύελλας Κατσικά, έχει προστεθεί στο τεχνικό τιμ και ο Κώστας Λιόλιος. Στο τεχνικό τιμ των ακαδημιών είναι ακόμα οι Γιώργος Κάκος (παλιός παίκτης του ΠΑΣ), Θοδωρής Πήχας και ως εκπαιδευτής τερματοφυλάκων ο Κώστας Γκοτζιάς που έχει τον ίδιο ρόλο και στο τεχνικό τιμ της ανδρικής ομάδας.

Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ

Σε φιλικό αγώνα ο Εθνικός Φιλιππιάδας κέρδισε με σκορ 3-2 στο γήπεδο Ανέζας Άρτας τον τοπικό ΠΑΣ. Χατ τρικ για τον Εθνικό ο Ντανιέλ Τσιάπι. Στο παιχνίδι αυτό ο κόουτς Δημήτρης Μπαλάφας είχε την ευκαιρία να δει την ομάδα του σε ένα ακόμα δύσκολο τεστ ενόψει του νέου πρωταθλήματος στην ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας

Βαγγέλης Γυφτόπουλος