Στην Πρέβεζα οι 1οι Βαλκανικοί Αγώνες Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής από 8 έως 10 Ιουλίου

Ο Δήμος της Πρέβεζας θα φιλοξενήσει τους 1ους Βαλκανικούς αγώνες Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής που θα διεξαχθούν από 8-10 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Πρέβεζας. Τη διοργάνωση έχουν αναλάβει η Ελληνική Ομοσπονδία Ομαδικής Γυμναστικής που τελεί υπό την αιγίδα αλλά και ως μέλος -Α της Παγκοσμίου Ομοσπονδίας Αισθητικής Γυμναστικής, ο Δήμος Πρέβεζας, η Περιφέρεια Ηπείρου και τα δύο αθλητικά σωματεία «Καλλισθένης» και «Κλεοπάτρα» που καλλιεργούν το άθλημα στην περιοχή.
Στους 1ους Βαλκανικούς Αγώνες Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής που θα διεξαχθούν στο Δήμο Πρέβεζας θα συμμετέχουν πάνω από 500 αθλήτριες και αθλητές από 55 ομάδες όλων των κατηγοριών από τις περισσότερες Βαλκανικές χώρες .
Παράλληλα δε με τους Βαλκανικούς αγώνες θα διεξαχθεί και ο Διεθνής αγώνας όπου θα λάβουν μέρος και χώρες εκτός Βαλκανίων. Το σημαντικό αυτό αθλητικό γεγονός τιμά και αποτελεί ακόμα μία μεγάλη προβολή για το Δήμο Πρέβεζας, την ευρύτερη περιοχή καθώς και ολόκληρη την Ελλάδα, αφού ουσιαστικά πρόκειται για την έναρξη ενός νέου αθλητικού θεσμού με μεγάλες προοπτικές για το μέλλον. Ο Τοποτηρητής χαιρετίζει την εκδήλωση και εύχεται από καρδιάς να καθιερωθεί ο θεσμός αυτός.

 

Προηγούμενο άρθροΈνταξη ή Συμπερίληψη; Δράση του έργου Erasmus + Τέχνες στην Πρέβεζα
Επόμενο άρθροΣήμερα το ιστορικό ραντεβού των δύο Άγιαξ