Στήνονται κάλπες σε ομάδες της Πρέβεζας

Ανοιχτή συγκέντρωση θα γίνει στο Θεσπρωτικό την Πέμπτη 16 Ιουνίου και ώρα 19.00 στην αίθουσα του δημαρχιακού καταστήματος όπου θα συζητηθεί η επόμενη ημέρα της τοπικής ομάδας Κεραυνός. Μετά την παραίτηση του προέδρου κ. Βασιλείου η ομάδα παραμένει ακέφαλη. Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση «Στην συγκέντρωση καλούνται να δώσουν όλοι το παρών, οι δημοτικοί σύμβουλοι της Δ.Ε. Θεσπρωτικού, οι τοπικοί σύμβουλοι της Κοινότητας Θεσπρωτικού, οι διοικητικοί παράγοντες που διατέλεσαν στον παρελθόν στο διοικητικό συμβούλιο, οι καταστηματάρχες και επιχειρηματίες, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές, τα μέλη και όλοι οι φίλαθλοι, καθώς θα συζητηθεί το μέλλον της ομάδας».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΡΑΠΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ

Λύθηκε η συνεργασία του Άρη Πετρούπολης με τον Πρεβεζάνο ποδοσφαιριστή Γιώργο Ράπτη. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της αθηναϊκής ομάδας επαγγελματικοί λόγοι αναγκάζουν τον ποδοσφαιριστή να γυρίσει στην Πρέβεζα, ενώ «η παρουσία του Ράπτη ήταν καταλυτική για να πετύχει η ομάδα μας το στόχο της ανόδου αφού μετακινήθηκε τον Ιανουάριο στο σύλλογο και έβαλε το δικό του λιθαράκι με τα γκολ που πέτυχε για να πανηγυρίσει ο σύλλογος την ιστορική άνοδο στην Γ’ Εθνική». Ο Ράπτης δεν αποκλείεται να συνεχίσει το ποδόσφαιρο στον ΠΑΣ Πρέβεζα ή σε κάποια άλλη ομάδα της περιοχής.

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΑΧΕΡΟΝΤΑ

Ακέφαλος παραμένει και ο Αχέρων Καναλλακίου, μετά την παραίτηση της διοίκησης του Χρήστου Λουκούμη. Είναι προγραμματισμένη γενική συνέλευση των μελών για αύριο Τετάρτη 15 Ιουνίου και ώρα 9 το βράδυ με θέμα εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου. Σε ανακοίνωση αναφέρονται και τα εξής: «Αν κρίνουμε από το ενδιαφέρον, τα σχόλια, αλλά και τα όσα προηγήθηκαν το προηγούμενο διάστημα, τότε η συμμετοχή αναμένεται ( και πρέπει) να είναι αρκετά μεγάλη, σε αντίθεση με άλλες και μάλιστα πρόσφατες Γενικές Συνελεύσεις που γίνονταν με περιορισμένο αριθμό σε προσέλευση φίλων και μελών του σωματείου, ακόμα και σε πολύ κομβικές στιγμές της πρόσφατης ιστορίας. Η ανάγκη για μια μεγάλη και ανοιχτή Γενική Συνέλευση μέσα από την οποία θα αναλυθούν τα πάντα ενδελεχώς και θα καθοριστεί η επόμενη μέρα του σωματείου μοιάζει και είναι σημαντική για τον σύλλογο μας».

Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΑΡΓΑΣ

Την Τετάρτη 15 Ιουνίου και ώρα 18.15 στο πνευματικό κέντρο Πάργας θα γίνει η γενική συνέλευση των μελών του Απόλλωνα, για την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου. Υπό παραίτηση τελεί ο μέχρι τώρα πρόεδρος Μηνάς Μπάμπος, απογοητευμένος, όπως έγραψε ο ίδιος στην σελίδα του στο facebbok, για την λιγοστή παρουσία μελών και φιλάθλων στην πρώτη άγονη γενική συνέλευση.

Βαγγέλης Γυφτόπουλος

Προηγούμενο άρθροΟ αποχαιρετισμός του Πίρσμαν και η μεταγραφή του Τσάβου
Επόμενο άρθροΣτιγμιότυπο