Πολυβόλο ο Αμβρακικός συνέτριψε με 8-1 την ΑΕ Γραμμοχωρίων

Γκολ και θέαμα στους χθεσινούς αγώνες μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική με εντυπωσιακές νίκες του πρωτοπόρου Αμβρακικού Βόνιτσας και των ομάδων Άρη Φιλιατών και Αναγέννηση Περιβολίου Κέρκυρας που ανέβηκαν στη 2η και 3η θέση του πίνακα κατάταξης. Η Θύελλα Ελεούσας έκανε το ρεπό και με τα χθεσινά αποτελέσματα από την 2η θέση που ήταν πέρασε στην 4η.
Στη Βόνιτσα, πραγματικό πολυβόλο ο Αμβρακικός συνέτριψε με σκορ 8-1 την ουραγό ομάδα ΑΕ Γραμμενοχωρίων Καστοριάς με γκολ που σημείωσαν οι Τσιούνης (3), Βρεττός (2), Βασίλας (1), Μπουρδούβαλης και Βελένης (αυτογκόλ). Το γκολ της τιμής για την ΑΕ Γραμμενοχωρίων σημείωσε ο Νάκος. Η σύνθεση του Αμβρακικού: Τρανουλίδης, Χαλκιόπουλος, Βασίλας, Βλάχος, Ιασωνίδης, Μπουρδούβαλης (61’ Λ. Καταγής), Κυριακίδης (46’ Χαϊδάκης), Κούτσικος (65’ Καλογέρης), Μπαρλαγιάννης (61’ Μπούζι), Κτενάς, Σολδάτος (46’ Βρεττός).
ΤΡΑΝΟΥΛΙΔΗΣ,  ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΒΑΣΙΛΑΣ, ΒΛΑΧΟΣ,  ΙΑΣΩΝΙΔΗΣ, ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ (61′ ΚΑΤΑΓΗΣ Λ.), ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ (46′ ΧΑΙΔΑΚΗΣ), ΚΟΥΤΣΙΚΟΣ (65′ ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ), ΜΠΑΡΛΑΓΙΑΝΝΗΣ (61′ ΜΠΟΥΖΙ), ΚΤΕΝΑΣ, ΣΟΛΔΑΤΟΣ (46′ ΒΡΕΤΤΟΣ).
Συναρπαστικό παιχνίδι έγινε και στους Φιλιάτες, όπου ο Άρης συνέτριψε με σκορ 5-1 τον Παναγρινιακό. Οι φιλοξενούμενοι στο 26’ με τον Τσεκούρα προηγήθηκαν 0-1 παγώνοντας προσωρινά το γήπεδο, αλλά ο Άρης ισοφάρισε 1-1 στο 36’ με τον Ιωακειμίδη και στην επανάληψη έκανε την ανατροπή σε 5-1 με τέρματα που σημείωσαν Κάσος και Γώγος.
Τέλος, στην Κέρκυρα η Αναγέννηση Περιβολίου κέρδισε άνετα με σκορ 5-0 τον ΠΑΣ Ανέζας Άρτας με γκολ που σημείωσαν οι Κιπτίου, Θηραίος, Μήτσουλης, Καρύδης, Γαρδικιώτης.
Με τα χθεσινά αποτελέσματα άναψε για τα καλά η μάχη ανόδου στη Γ’ Εθνική.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΜΑΙΟΥ

Αναγέννηση Περιβολίου – ΠΑΣ Ανέζας Άρτας 5-0
Άρης Φιλιατών – Παναγρινιακός 5-1
Αμβρακικός Βόνιτσας – ΑΕ Γραμμοχωρίων Καστοριάς 8-1
Ρεπό Θύελλα Ελεούσας

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(4η Αγωνιστική)

1. Αμβρακικός Βόνιτσας 10
2. Άρης Φιλιατών 6
3. Αναγέννηση Περιβολίου 6
————————————————————–
4. Θύελλα Ελεούσας 5
5. Παναγρινιακός 4
6. ΠΑΣ Ανέζας Άρτας 3
7. ΑΕ Γραμμοχωρίων Καστοριάς 0
ΣΗΜ: Οι τρεις πρώτες ομάδες θα ανέλθουν στη Γ’ Εθνική
-Οι ομάδες Παναγρινιακός, ΑΕ Γραμμοχωρίων, Άρης Φιλιατών, Θύελλα Ελεούσας έχουν αγώνα λιγότερο καθώς έκαναν το ρεπό.

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (5η)
ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΜΑΙΟΥ
Αναγέννηση Περιβολίου – Αμβρακικός Βόνιτσας
Θύελλα Ελεούσας – Άρης Φιλιατών
ΑΕ Γραμμοχωρίων – Παναγρινιακός
Ρεπό ΠΑΣ Ανέζας

Βαγγέλης Γυφτόπουλος