Οι μεταγραφές στις ομάδες Ηπείρου και Λευκάδας

Έντονη μεταγραφική δραστηριότητα παρατηρήθηκε τις πρώτες ημέρες του 2024 στον Τηλυκράτη Λευκάδας αλλά και σε άλλες ομάδες της Ηπείρου. Αναλυτικά το ρεπορτάζ.

Δύο ξένοι παίκτες στον Τηλυκράτη

Ένας Αργεντινός και ένας Φινλανδός εντάχθηκαν στο ρόστερ του Τηλυκράτη, λίγες ημέρες πριν την αναμέτρηση με τα Χανιά. Ο λόγος για τους Τόμας Πέρες Σέρα και τον Άντι Εμέλι Ούλμανεν που ανακοινώθηκαν επίσημα από την Λευκαδίτικη ΠΑΕ. Ο Σέρα αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος, είναι δανεικός από την ομάδα Γ’ Κατηγορίας της Αργεντινής Tristan Suareaz. Ο Ούλμανεν είναι επιθετικός και έπαιζε στην ομάδα Β’ Φινλανδίας Helsinki IFK. Και οι δύο αναμένεται να ενισχύσουν τον Τηλυκράτη στην προσπάθεια που θα κάνει για παραμονή στη κατηγορία. Επίσης λύθηκε η συνεργασία με τον Βαγγέλη Καραμπουϊκη που είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι από τον Θεσπρωτό.

Στον Εθνικό Φιλιππιάδας ο Κίτσιος

Ο Εθνικός Φιλιππιάδας ανακοίνωσε την απόκτηση του Χρήστου Κίτσιου από την Αναγέννηση Άρτας. Είχε αγωνιστεί και παλιότερα στον Εθνικό και επιστρέφει σε γνώριμα μέρη.

Δύο μεταγραφές η Αναγέννηση

Η Αναγέννηση Άρτας ανακοίνωσε την επιστροφή του τερματοφύλακα Αποστόλη Μπακόλα που θα κάνει την τέταρτη θητεία στην ιστορική ομάδα της Άρτας. Στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στον ΠΑΣ Γιάννινα, Σκουφά Κομποτίου και Α.Ο. Φλωριάδας.
Επίσης η Αναγέννηση ανακοίνωσε και την απόκτηση του επιθετικού Αλέξανδρου Φερεντίνου από τον ΑΟ Καβάλας. Είχε αγωνιστεί και στις ομάδες Νέων του ΠΑΣ Γιάννινα.

Δύο προσθήκες το Νεοχωρόπουλο

Ο ΑΟ Νεοχωρόπουλου ανακοίνωση την απόκτηση του Νίκου Μάρκου από την ΑΕ Κληματιάς και του Παντελή Κασίμη από τον ΠΑΣ Μετσόβου. Και η σχετική ανακοίνωση: «Ο Νίκος Μάρκου γεννημένος το 1993 είναι ένας ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε για χρόνια στον Απόλλωνα Πάργας και εν συνεχεία ήρθε στα Ιωάννινα για λογαριασμό τους ΠΑΣ Κράψης, Αχέρων Ρωμανού , ΑΕ Κρανούλας και τελευταίο σταθμό την ομάδα της Κληματιάς. Ο Παντελής Κασίμης γεννημένος το 2001 αγωνίστηκε στον πας Ατρόμητο, κ19 ΑΕ Καραϊσκάκης και στον πας Μετσόβου απ’ όπου και μεταγράφεται στην ομάδα μας!! Τους ευχόμαστε να έχουν υγεία και να μπορέσουμε όλοι μαζί να πετύχουμε τους στόχους μας».

Τρεις μεταγραφές η ΑΕ Κρανούλας

Τρεις μεταγραφές έμπειρων παικτών που θα τη βοηθήσουν στη συνέχεια ανακοίνωσε η ΑΕ Κρανούλας. Επέστρεψαν από τον ΑΟ Σταυρακίου ο Γιάννης Διαμάντης και από το Ροδοτόπι ο Βασίλης Τσολάκος. Επίσης αποκτήθηκε από την Προοδευτική Περάματος ο Χρυσοβαλάντης Ζήσης. Η διοίκηση με ανακοίνωση ευχήθηκε «καλή ποδοσφαιρική χρονιά χωρίς τραυματισμούς και να μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας».

Βαγγέλης Γυφτόπουλος

Ο Φινλανδός επιθετικός Άντι Ουλμάνεν στα γραφεία του Τηλυκράτη λευκάδας