Ξανθόπουλος αντί Βέρμπη στον Απόλλωνα Πάργας

Μετά την εκτός έδρας ήττα με σκορ 4-2 από τη Ζάκυνθο, ο Απόλλων Πάργας ανακοίνωσε χθες τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Λευτέρη Βέρμπη και τους συνεργάτες του Σωτήρη Ζαραβέλα και Γιώργο Πασχοδήμο. Τη θέση του Λευτέρη Βέρμπη παίρνει ο γνωστός Αγρινιώτης προπονητής Βασίλης Ξανθόπουλος που στο παρελθόν διετέλεσε προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, του ΠΑΣ Πρέβεζα, της ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας και της Αναγέννησης.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΒΕΡΜΠΗ

«Το Δ.Σ. του Απόλλων Πάργας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της  με το προπονητικό team της ομάδας. Το Σωματείο και οι προπονητές συμφώνησαν από κοινού την λύση της συνεργασίας. Οι Λευτέρης Βέρμπης, Σωτήρης Ζαραβέλας και ο Γιώργος Πασχοδήμας φεύγουν πάνω απ’ όλα σαν φίλοι και έχουν προσφέρει τα μέγιστα για την ομάδας μας και τους ευχαριστούμε από καρδιάς για όλα».

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ

«Το Δ.Σ. του Απόλλων Πάργας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον  τεχνικό Βασίλη Ξανθόπουλο για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας.Η επιλογή του Ξανθόπουλου να αναλάβει την ομάδα σε αυτή την δύσκολη καμπή, χαίρει πλήρους αποδοχής από την διοίκηση της ομάδας.
Ο έμπειρος τεχνικός, στην προπονητική του καριέρα έχει περάσει από Ελαιόφυτο, Παναιτωλικό, ΠΑΣ Γιάννινα, Λαμία,ΠΑΣ Πρέβεζα, Ναυπακτιακό Αστέρα, Παναχαϊκή, Αναγέννηση Άρτας, Θεσπρωτό, Τηλυκράτη Λευκάδας, Τρικάλα, ΑΕ Καραισκάκη,ΑΕ Μεσολογγίου, Παναγρινιακό. Άμεσος συνεργάτης και γυμναστής της ομάδας αναλαμβάνει ο Γιώργος Πετσίνης. Τους καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Απόλλωνα και τους ευχόμαστε υγεία, δύναμη και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο τους».