Εκτός αποστολής δύο παίκτες λόγω κορονοϊού

Χωρίς τον Ζήση Καραχάλιο και τον νεαρό Άγγελο Γωγουβίτη αναχώρησε για το Κίελτσε της Πολωνίας η αποστολή του ΠΑΣ, όπου μέχρι 23 Ιουλίου θα κάνει το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Οι παραπάνω παίκτες, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ βρέθηκαν θετικοί στα τεστ κορονοϊού και έμειναν στα Γιάννινα, ακολουθώντας τους κανόνες των υγειονομικών πρωτοκόλλων. Όταν ξεπεραστεί το πρόβλημα θα ακολουθήσουν πρόγραμμα που τους έδωσε ο γυμναστής Γιάννης Ντουρουντός. Ο Θανάσης Στάικος έχει στην αποστολή 22 ποδοσφαιριστές με όλα τα μεταγραφικά αποκτήματα και τον Πήλιο που επέστρεψε μετά τον δανεισμό του στον Ηρακλή.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΠΑΕ: “Για την Πολωνία και το αθλητικό κέντρο του Κίελτσε, όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας μέχρι και τις 23 Ιουλίου, αναχώρησε η ομάδα μας σήμερα το πρωί.

Ο προπονητής μας κ.Στάικος έχει στη διάθεση του για την προετοιμασία, τους: Eραμούσπε Ροντρίγκο, Κέβιν Ροσέρο, Παντελάκη Επαμεινώνδα, Πήλιο Σταύρο, Λώλη Αλέξανδρο, Κιάκο Ιωάννη, Σταματελόπουλο Απόστολο, Μέντες Μορέιρα, Λούις Ποζνάνσκι, Σούλη Βασίλειο, Λιάσο Άγγελο, Αθανασίου Βασίλειο, Τσάβο Άγγελο, Ρίζο Ιωάννη, Κύρκο Ιάσωνα, Κόντε Πέδρο, Μπιλμπάο Ίκερ, Πριόρ Ζερόμ, Σόρια Κάρλες, Τσίρη Άγγελο, Λώλη Νικόλαο, Ντάαν Ριένστρα

Εκτός αποστολής για την προετοιμασία έμειναν οι Καραχάλιος και Γωγουβίτης μιας και βρέθηκαν θετικοί στον έλεγχο Covid-19 πριν από το ταξίδι.

Κατά την διάρκεια της παραμονής της ομάδας επί πολωνικού εδάφους έχουν προγραμματιστεί δύο φιλικά με την τσέχικη Μπάνικ Οστράβα στις 19/7 και τρεις ημέρες αργότερα στις 22/7 με την Ομόνοια”.

Προηγούμενο άρθροΠάμπλο Νερούδα (12/6/1904 – 23/9/1973)
Επόμενο άρθρο14 Ιουλίου 1789