Βουλιάζει ο ΠΑΣ μετά την ήττα από τον Πανσερραϊκό

Τραγωδία για τον ΠΑΣ Γιάννινα που έχασε με σκορ 2-0 από τον Πανσερραϊκό στο παιχνίδι που έγινε το βράδυ στο στάδιο «Ζωσιμάδες». Τέτοιες ήττες ψαλιδίζουν τις όποιες ελπίδες υπάρχουν για την παραμονή στην κατηγορία, με τη λογική αφού δεν μπορεί μια ομάδα που κινδυνεύει να κερδίσει μικρομεσαίες ομάδες, τότε που θα πάρει βαθμούς για να καλύψει τη διαφορά και να κάνει την υπέρβαση; Ο κόσμος που ήταν στα μπαλκόνια και στους γύρω δρόμους προσπάθησε να βοηθήσει μέχρι τέλος την ομάδα, ενώ ξέσπασε σε αποδοκιμασίες κατά των αδελφών Χριστοβασίλη ζητώντας να πουλήσουν τις μετοχές και να αποχωρήσουν από την ομάδα.
Ο ΠΑΣ πλήρωσε και πάλι το κακό ξεκίνημα, το καταραμένο πρώτο τέταρτο που τον κατατρέχει από την αρχή της σεζόν στα περισσότερα παιχνίδια. Σε δέκα από τα δεκαεννέα ματς που έδωσε μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα δέχθηκε γκολ στο πρώτο τέταρτο. Το ίδιο έγινε και σήμερα, όταν ο Ισπανός επιθετικός των Σερρών Μπετανκόρ στο 11’ και 16’ σημείωσε τα γκολ της νίκης για την ομάδα του. Και είναι μεταγραφή του Ιανουαρίου, όπως και οι Ουάρντα, Διαμαντής. Όλες οι ομάδες έκαναν μεταγραφές, ενισχύθηκαν και τώρα, όπως είχαν ενισχυθεί και από το καλοκαίρι. Μόνον ο ΠΑΣ δεν έκανε ακόμα μεταγραφή, ενώ αν υπάρχει μια ομάδα που θέλει ενισχύσεις αυτή είναι ο ΠΑΣ. Το ψάξιμο για…ποιοτικούς παίκτες, κοντεύει να γίνει ανέκδοτο. Πως οι άλλες ομάδες βρίσκουν παίκτες και ενισχύονται και δεν βρίσκει ο ΠΑΣ;
Όταν σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι το σκορ στο 16’ είναι 2-0 υπέρ της αντίπαλης ομάδας, όλα γέρνουν σε βάρος της ομάδας που μένει πίσω στο σκορ, όπως στην προκειμένη περίπτωση με τον ΠΑΣ. Στο πρώτο μέρος θύμισε τον πολύ κακό ΠΑΣ προηγούμενων αγώνων, που δεν ήξερε που πατούσε και που βρισκόταν. Ο Πανσερραϊκός έκανε ότι ήθελε και με λίγη τύχη θα μπορούσε να βάλει και ένα τρίτο γκολ, σε ένα 45λεπτο όπου ο ΠΑΣ δεν έκανε καν υποψία ευκαιρίας. Τραγικός ο ΠΑΣ, με λάθη, κακές επιλογές, χωρίς καν να υπάρχει ένας παίκτης που να μπορεί να κάνει τη διαφορά και να δείξει ότι παίζει στη Σούπερ Λιγκ. Ρισκάρισε και λίγο περισσότερο απ’ ότι έπρεπε ο Μιχάλης Γρηγορίου, παίζοντας με φουλ επιθετικό σχήμα, έχοντας στο κέντρο για να κάνουν όλη τη δουλειά μόνον τους Καραχάλιο και Τζίνο που ήταν και οι δύο σε κακή μέρα, γνωστού όντως ότι αυτή η ομάδα σε σειρά αγώνων δείχνει στο πρώτο τέταρτο αδυναμίες και την αχίλλειο πτέρνα της. Στο δεύτερο με τις αλλαγές σχηματισμού και προσώπων τα πράγματα πήγαν καλύτερα. Αλλά στο πρώτο ημίχρονο μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο και αυτός ήταν ο Πανσερραϊκός υπερτερώντας σε όλες τις γραμμές.
Στην επανάληψη ο ΠΑΣ βελτιώθηκε, πίεσε για ένα γρήγορο γκολ που θα τον έβαζε πάλι στο παιχνίδι, αλλά δεν τα κατάφερε, έχοντας κόντρα την τύχη, με το δοκάρι του Μπάλαν στο79’ και την ευκαιρία με τον Τζίμα στο 49’ που απέκρουσε πάνω στη γραμμή ο Δεληγιαννίδης. Όσο περνούσε ο καιρός, ο Πανσερραϊκός πρόσεχε τα νώτα του και ο χρόνος πίεζε τον ΠΑΣ. Έτσι κύλησε το υπόλοιπο διάστημα χωρίς να αλλάξει κάτι επί της ουσίας.
Δίκαια κέρδισε ο Πανσερραϊκός. Ήταν σαφώς καλύτερος από τον ΠΑΣ, με περισσότερη ποιότητα, καλύτερες δράσεις και αντιδράσεις. Ο ΠΑΣ φάνηκε μόνο στην επανάληψη όταν ο Γρηγορίου ανακάτεψε την τράπουλα και πήρε ενέργεια από τους Τζίμα, Μπάλαν. Δεν υπάρχουν διακριθέντες από τον ΠΑΣ. Θα ξεχωρίσουμε μόνο τον Ροσέρο που προσπάθησε όσο μπορούσε, αλλά ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη. Από τον Πανσερραϊκό κορυφαίος ο Μπετανκόρ και καλοί οι Χοβάν, Δεληγιαννίδης, Τομάς, Ντάνκερλουι.
Τα πράγματα είναι δύσκολα για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Με ευχολόγια δεν γίνεται τίποτα. Η σημερινή κακή εμφάνιση δείχνει πισωγύρισμα, όπως για παράδειγμα εκείνης της τραγικής ομάδας που δέχθηκε τέσσερα γκολ από την Κηφισιά. Κρίμα, γιατί σε αυτή την μεγάλη και ιστορική ομάδα δεν ταιριάζουν αυτές οι ήττες – διασυρμοί. Αυτός ο ΠΑΣ υπό άλλες συνθήκες και με μια δυνατή ιδιοκτησία θα μπορούσε να φτάσει ακόμα και στην Ευρώπη, γιατί έχει τεράστιο εκτόπισμα και μεγάλη δυναμική. Αλλά αυτό μοιάζει με όνειρο χειμωνιάτικης νυχτός, καθώς βρισκόμαστε σε μήνα Γενάρη έχοντας μια δεδομένη κατάσταση. Ο περήφανος ΠΑΣ είναι καταδικασμένος να βιώνει τα δύσκολα χρόνια της κακομοιριάς και της μιζέριας, με τον φόβο μήπως έρθουν και άλλες χειρότερες ημέρες.
Δεν έφταναν στον ΠΑΣ τα δικά του λάθη και αδυναμίες, την ατυχία που του στέρησε δύο γκολ, είχε κόντρα και τη διαιτησία του Σιδηρόπουλου. Επιτέλους ας απαλλαγεί το ελληνικό ποδόσφαιρο απ’ αυτόν τον κύριο που από την αρχή έδειχνε προκατάληψη κατά του ΠΑΣ με λανθασμένα σφυρίγματα. Αναρωτιόμαστε τι σφυρίγματα θα υπήρχαν ακόμα, αν ο ΠΑΣ ήταν ανταγωνιστικός και διεκδικούσε αποτέλεσμα; Άδικη η κάρτα στον Εραμούσπε στο 13΄, δεν ελέγχθηκε η φάση της απόκρουσης του Δεληγιαννίδη στο 49’΄καθώς φάνηκε ότι η μπάλα βρήκε και το χέρι του. Συν άλλα φάουλ σε βάρος του ΠΑΣ. Λανθασμένες υποδείξεις είχε και ο επόπτης Στάικος από τη Λάρισα. Κατά….σύμπτωση και αυτές ήταν κατά του ΠΑΣ. Με κίτρινες κάρτες παρατηρήθηκαν οι Εραμούσπε, Τζίνο, Τζίμας, Παντελάκης (ΠΑΣ), Ντανκερλούι (Πανσερραϊκού).

ΤΑ ΓΚΟΛ

11’: Ο Πανσερραϊκός παίρνει προβάδισμα όταν σουτ του Στάικου έξω από την περιοχή, απέκρουσε ο Κλέιμαν, η μπάλα βρήκε το κάθετο δοκάρι και στην επιστροφή ο Μπετανκόρ με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του ΠΑΣ.
16’: Σε γέμισμα στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΣ, ο Μπετανκόρ πήγε νωρίτερα στη μπάλα από τον Παντελάκη, απέφυγε και τον Κλέιμαν που έκανε χωρίς λόγο έξοδο και σε άδεια εστία έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του ΠΑΣ.

ΤΟ ΔΟΚΑΡΙ

79’: Κόρνερ Κιάκου από αριστερά, πρώτη κεφαλιά από τον Εραμούσπε, σουτ από τον Μπάλαν στο οριζόντιο δοκάρι των Σερρών, για να ακολουθήσει κεφαλιά του Παντελάκη πάνω από τα δοκάρια.

ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ

31’: Κοντρολαρισμένο σουτ του Μπετανκόρ έφυγε ελάχιστα άουτ από την εστία του Κλέιμαν.
32’: Σουτ του Τόμας στη δεξιά γωνία της εστίας του ΠΑΣ απέκρουσε ο Κλέιμαν.
49’: Ο Ροσέρο από δεξιά έκοψε στον Κόντε, το σουτ απέκρουσε ο Χοβάν, νέο σουτ από τον Τζίμα απέκρουσε πάνω στη γραμμή ο Δεληγιαννίδης.
54’: Κάθετο μπαλιά του Τομάς, βγήκε ο Κλέιμαν και έδιωξε πριν από τον Μπετανκόρ.
64’: Άστο σουτ του Ροσέρο από δεξιά πλάγια θέση έφυγε αρκετά μέτρα άουτ.
85’: Κοντινό σουτ του Άλεξιτς εξουδετέρωσε ο Κλέιμαν.

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Διαιτητής ο Αναστάσιος Σιδηρόπουλος του συνδέσμου Δωδεκανήσου. Βοηθοί του οι Κωνσταντίνος Στάικος (Λάρισας), Χρήστος Κορώνας (Πειραιά). Τέταρτος διαιτητής ο Παναγιώτης – Ραφαήλ Τσιάρας (Καβάλας). Στο VAR ο Πέτρος Τσαγκαράκης (Χανίων) και βοηθός AVAR ο Γεώργιος Χριστάκογλου (Χαλκιδικής). Παρατηρητής διαιτησίας ο Αθανάσιος Νικολακόπουλος (Αθηνών).

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κλέιμαν, Σόρια, Τσαούσης (61’ Κιάκος), Εραμούσπε, Παντελάκης, Καραχάλιος (61’ Ριένστρα), Τζίνο, Λέο (46’ Τζίμας), Παμλίδης, Ροσέρο (81’ Έφορντ), Κόντε (61’ Μπάλαν).
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πάμπλο Γκαρσία): Χόβαν, Θυμιάδης, Μπέργκστρομ, Διαμάντης, Δεληγιαννίδης, Στάικος, Μορέιρα, Τόμας (89’ Μούργος), Ουάρντα (89’ Πεταυράκης), Ντάνκερλουι (81’ Οικονόμου), Μπετανκόρ (71’ Άλεξιτς).

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
19η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
17.30 Λαμία – ΑΕ Κηφισιάς 4-1
19.00 ΠΑΣ Γιάννινα – Πανσερραϊκός 0-2
20.00 ΟΦΗ – Παναιτωλικός 1-0
ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
16.00 Βόλος – ΠΑΟΚ (COSMOTEsport 1)
17.30 Ατρόμητος – ΑΕΚ (NOVAsports prime)
19.30 Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης (COSMOTEsport 1)
20.30 Άρης – Ολυμπιακός (NOVAsports prime)

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(18η Αγωνιστική)
ΠΑΟΚ 41
Παναθηναϊκός 41
ΑΕΚ 39
Ολυμπιακός 35
Άρης 30
Αστέρας Τρίπολης 26
————————————————–
Ατρόμητος 23
Πανσερραϊκός 21
Λαμία 21
ΟΦΗ 20
Παναιτωλικός 14
Βόλος 14
ΠΑΣ Γιάννινα 12
Κηφισιά 12
ΣΗΜ: Οι έξι πρώτες ομάδες θα δώσουν αγώνες πλέι οφ, για την ανάδειξη του πρωταθλητή και των ομάδων που θα βγουν στην Ευρώπη.
-Οι οκτώ τελευταίες ομάδες θα δώσουν αγώνες πλέι άουτ, όπου οι δύο τελευταίες θα υποβιβαστούν απευθείας στη Β’ Εθνική.
-Ο Ολυμπιακός έχει έναν μηδενισμό και -1 για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Γκαρσία: Δουλεύει σωστά ο Πανσερραϊκός

Ο προπονητής του Πανσερραϊκού Πάμπλο Γκαρσία στη συνέντευξη Τύπου τόνισε ότι η ομάδα του είναι σε σωστό δρόμο, αλλά να συνεχίσει να πατά στη γη για να παραμείνει στην κατηγορία. Συγκεκριμένα τόνισε: «Η ομάδα του Πανσερραϊκού δουλεύει καλά και υπάρχει καλό περιβάλλον. Όταν χάνεις ψάχνεις και άλλα πράγματα. Ακούω να λένε ότι χάσαμε παιχνίδια, αλλά οι ομάδες που είναι πιο κάτω από εμάς έχασαν περισσότερα παιχνίδια. Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα απαντά καλά και δουλεύει καλά. Έγιναν μεταγραφές για να βοηθήσουν. Πάντα λέω στους παίκτες μου ότι δεν υπάρχουν ονόματα, είμαστε μια ομάδα και όλοι θα πρέπει να έχουμε τον ίδιο στόχο. Στα καλά και στα δύσκολα να είμαστε μαζί. Να συνεχίσουμε με τα πόδια στη γη για να μπορέσουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία».
Για το πως είδε την ομάδα του ΠΑΣ ανέφερε: «Ξέρουμε ότι όλοι οι αντίπαλοι έχουνε να παίξουν εδώ πέρα, έχει να κάνει και με τη νοοτροπία των παικτών, το στρες. Πολλές φορές όταν θέλεις να νικήσεις κάνεις και λάθη. Η αλήθεια είναι ότι στο δεύτερο ημίχρονο και στα πρώτα λεπτά είχαν μια καλή πίεση, έχει καλούς παίκτες, ίσως να προσπαθούν να έχουν μια ισορροπία. Όλες οι ομάδες που βρισκόμαστε στις χαμηλότερες θέσεις ψάχνουμε το ίδιο. Εμείς προσπαθούμε να βρούμε τον δρόμο που είναι το ποδόσφαιρο, η χαρά. Το πρώτο που πρέπει να κάνουμε είναι να παίξουμε ποδόσφαιρο».

Γρηγορίου: Εξέπληξε και εμένα η κακή εμφάνιση

Ο προπονητής του ΠΑΣ Μιχάλης Γρηγορίου ανέφερε ότι τον εξέπληξε και αυτόν η άσχημη εμφάνιση της ομάδας και αποκάλυψε ότι στις μεταγραφικές εισηγήσεις είναι και η απόκτηση τερματοφύλακα. Συγκεκριμένα ανέφερε μεταξύ άλλων για το παιχνίδι: «Ήταν ένα πισωγύρισμα για την ομάδα μας, με την έννοια ότι δεν περιμέναμε τέτοια εμφάνιση. Εννοείται ότι δεν περιμέναμε και αυτό το αποτέλεσμα. Ξεκινήσαμε μέτρια, στις δύο πρώτες φάσεις που είχε ο αντίπαλος προηγήθηκε με 0-2 και μετά αυτό το οποίο πραγματικά διέκρινα, γιατί όταν μένεις στην έδρα σου στο 16’ με δύο γκολ πίσω στο σκορ είναι λογικό αρκετά παιδιά να καταβάλλονται ψυχολογικά και μετά να κάνουμε διαγωνισμό λαθών. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία για να μπορέσουμε να ξαναμπούμε στο ματς, να κάνουμε έστω το 1-2, και άλλη μία στο 79’ αν δεν κάνω λάθος. Δεν τα καταφέραμε. Πραγματικά αυτή η εμφάνιση με εξέπληξε και εμένα, αλλά έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Δεν θα πρέπει να μείνουμε σε αυτό, γιατί αν μείνουμε σε αυτό, είναι λογικό μόνοι μας να καθορίσουμε την τύχη μας.
Απομένουν πάρα πολλά παιχνίδια. Γνωρίζουμε ότι είμαστε με την πλάτη στον τοίχο με την έννοια ότι δεν έχουμε δικαίωμα για λάθος. Γενικά όταν είσαι σε αυτή τη θέση και σε αυτή την κατάσταση δεν έχεις δικαίωμα για λάθος και όταν γίνεται το λάθος στην ψυχολογία των παιδιών βαραίνει διπλά απ’ ότι σε μία άλλη νορμάλ κατάσταση. Προχωράμε, μείναμε εμείς και άλλες τρεις ομάδες που θα διεκδικήσουμε την παραμονή και εννοείται ότι έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και θέλουμε να συνεχίσουμε χωρίς να παρεκκλίνουμε της πορείας μας, γιατί αυτό θα ήταν ολέθριο».
Στη συνέχεια ο κ. Γρηγορίου απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων όπως:
-Για το αν υπάρχει ενδεχόμενο να γίνει και μεταγραφή τερματοφύλακα: «Δεν θα τοποθετηθώ όσον αφορά ατομικά λάθη συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών, είπα ότι υπήρξαν λάθη γενικά. Στις εισηγήσεις μου από την αρχή που έχω έρθει είναι ότι είναι να πάρουμε έναν ακόμα τερματοφύλακα για δικούς μου λόγους. Νομίζω ότι ο δρόμος είναι αρκετά μακρύς, θα πρέπει να υπάρχει ο ανάλογος ανταγωνισμός. Στις εισηγήσεις μου από την αρχή υπάρχει και η θέση του τερματοφύλακα».
-Αν υπάρχει και αγωνιστικό πρόβλημα στην ομάδα, εκτός από το ψυχολογικό και αν υπάρχει φως στο τούνελ για τα μεταγραφικά: «Τα έχουμε ξαναπεί για τις μεταγραφές. Εννοείται ότι θέλουμε ενίσχυση, έχουμε κάνει εισηγήσεις και περιμένουμε να υλοποιηθούν».
-Για την μεταγραφή του Τζόρντι Τούτου: «Ο ποδοσφαιριστής είναι στα Γιάννινα και πέρασε με επιτυχία το εργομετρικό τεστ. Περιμένουμε αύριο να ολοκληρωθούν οι ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει».
-Για το αν έχει ο ίδιος την ευθύνη των μεταγραφικών επιλογών: «Μέσα από το ξεσκαρτάρισμα που έχει γίνει μέσα από το σκάουτινγκ προφανώς υπήρχανε και άλλοι ποδοσφαιριστές και υπάρχουν καλοί ποδοσφαιριστές. Από εκεί και πέρα το ποιοι μπορούν να έρθουνε και ποιοι μπορεί να έρθουν σε συμφωνία και ποιοι αποδέχονται να έρθουν στην ομάδα, καταλαβαίνετε ότι είναι μια διαδικασία. Εννοείται ότι υπήρχαν ποδοσφαιριστές που θέλαμε να έρθουν αλλά για διάφορους λόγους δικούς τους δεν ήρθαν. Άρα μέσα στη γκάμα των παικτών που έχουμε σαν επιλογές από το σκάουτινγκ που γίνεται σε καθημερινό επίπεδο πιστέψτε με ότι είναι και πάρα πολύ δύσκολο για να τρέχεις παράλληλα και τον ζωντανό οργανισμό που είναι η ομάδα και να την ετοιμάζεις ενόψει της επόμενης αγωνιστικής. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστική απραξία, αλλά το να έρθει ένας ποδοσφαιριστής από τη Μπόχουμ και από τη Μπουντεσλίγκα για τον ΠΑΣ Γιάννινα δεν είναι και κάτι το εύκολο. Είδαμε τα στοιχεία του ποδοσφαιριστή που ήταν εξαιρετικά και από εβδομάδα σε εβδομάδα θα μας βοηθήσει. Δεν είναι να μπει αύριο. Έχουμε όμως και εισηγήσεις για ποδοσφαιριστές που έπαιζαν πριν 10 ημέρες, για να μας βοηθήσουν άμεσα. Άρα λοιπόν ποια περίπτωση είναι εφικτή και ποια όχι, εννοείται είναι θέμα διαπραγματεύσεων και για ποδοσφαιριστές που έπαιζαν αγώνα πριν από δέκα ημέρες ώστε να έρθουν και να βοηθήσουν άμεσα. Νομίζω όμως και το συγκεκριμένο παιδί με τα στοιχεία που έχει και εφόσον είναι υγιής θα βοηθήσει τον ΠΑΣ Γιάννινα. Δεν υπάρχει ομάδα που θα διώξει καλόν ποδοσφαιριστή μεσούσης της περιόδου. Καμία ομάδα. Από εκεί και πέρα είτε γιατί δεν έχει πολύ χρόνο συμμετοχής, είτε γιατί θέλουν να τον δώσουν δανεικό, είτε γιατί λήγει το συμβόλαιο και είναι μεγάλο ενώ δεν πηγαίνει καλά η ομάδα. Έχουμε και περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που έχουμε κάνει τις προτάσεις μας και είναι έτοιμοι να έρθουν για να βοηθήσουν άμεσα την ομάδα. Πέρυσι ο Τούτου είχε 22 συμμετοχές με τη Μπόχουμ. Για να πάρει ο ΠΑΣ και ελληνική ομάδα παίκτη από τη Μπουντεσλίγκα, δεν είναι εύκολο. Το είδαμε σαν ευκαιρία, το είδα σαν ευκαιρία αν θέλετε, και ευελπιστώ θα είναι υγιής και με δουλειά θα μας βοηθήσει στο χρονικό διάστημα που θέλουμε εμείς. ».
-Αν υπάρχει κάποια εξήγηση που ο ΠΑΣ ξεκινά άσχημα τα παιχνίδια και δέχεται πρώτος γκολ: «Η εξήγηση είναι ότι ανεβάζουμε ψηλά γραμμές, θέλουμε να πιέσουμε από την αρχή για να διεκδικήσουμε το ματς, είναι λογικό ο αντίπαλος να βρίσκει χώρους. Αν συζητάμε για το σημερινό παιχνίδι, νομίζω ότι στην πρώτη φάση έγινε ένα σουτ και ο αντίπαλος σκόραρε σε δεύτερο χρόνο. Δεν υπάρχει αντιμετώπιση γι’ αυτό, αν με ρωτάτε γι’ αυτό, για το αν υπάρχει κάποιο άλλο ιδιαίτερο πρόβλημα. Αν ο αντίπαλος κάνει δύο με τρεις ευκαιρίες από τις οποίες η μια ή δύο να είναι κλασικές και μετά να πετύχει γκολ, θα σας έλεγα ότι όντως έχω εντοπίσει κάποιο πρόβλημα».

Βαγγέλης Γυφτόπουλος