Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Παμλίδης

Ξεκίνησε από χθες το απόγευμα η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για τον αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο Τούμπας. Ατομικό πρόγραμμα με τον γυμναστή έκανε ο Γιώργος Παμλίδης που είχε ενοχλήσεις στο πόδι, αλλά δεν φαίνεται κάτι σοβαρό που να προκαλέσει ερωτηματικά για τη συμμετοχή του στο ματς της Κυριακής. Και μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή ανεβασμένο τον τελευταίο καιρό, ίσως ο κορυφαίος στο περασμένο παιχνίδι με τον Αστέρα, που έβαλε ένα καταπληκτικό και δύσκολο γκολ με το οποίο ισοφάρισε σε 1-1 η ομάδα του για γίνει η ανατροπή σε 2-1 με γκολ του Λεό μετά από τέσσερα λεπτά. Επίσης απουσίασαν ο Αργεντινός Γκάρο που έχει πρόβλημα στο ισχίο, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι σε διαδικασία λύσης συμβολαίου, ο Τσίρης που θα δοθεί δανεικός στον Γιούχτα, ο Νίκος Λώλης που θα συνεχίσει στην ομάδα Β’ του Ολυμπιακού και ο Μίνα που είναι σε άδεια για να βρει ομάδα να πάει δανεικός. Η προπόνηση έγινε στο ΠΕΑΚΙ με ιδιαίτερη ένταση και ασκήσεις τακτικής σε μικρούς και κλειστούς χώρους. Κάποιες φορές χρειάστηκε ο Μιχάλης Γρηγορίου χρειάστηκε να βάλει και τις φωνές, όταν κάτι δεν έβγαινε σωστά.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΒΙΝΤΕΟ

Χθες, πριν από την προπόνηση έγινε προβολή βίντεο, όπου αρχικά έγινε ανάλυση του περασμένου αγώνα με τον Αστέρα και επίσης προβλήθηκαν και στιγμιότυπα από παιχνίδια του ΠΑΟΚ που είναι ο προσεχής αντίπαλος. Είναι αλήθεια ότι γίνεται μεγάλη προσπάθεια στον ΠΑΣ να βρει γρήγορα τα πατήματά του και να πάρει τους βαθμούς που πρέπει στα μετέπειτα παιχνίδια.

ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Επίσης, αναμένονται και οι ενδεδειγμένες προσθήκες που θα γίνουν, για να έχει ο κόουτς περισσότερες επιλογές και να αποκτήσει το ρόστερ μεγαλύτερο βάθος έτοιμων παικτών που θα μπουν στη φωτιά. Οι ενισχύσεις θα υπάρξουν κυρίως από τη μέση και μπροστά για να βγάζει ενέργεια με μεγαλύτερη διάρκεια η ομάδα, φτάνοντας πιο εύκολα και στα γκολ. Ο ΠΑΣ δεν έχει πλέον την…πολυτέλεια να διαλέγει παιχνίδια. Σε κάθε παιχνίδι θα προσπαθεί για το καλύτερο. Και για τις μεταγραφές άρχισε ο χρόνος να μετρά αντίστροφα, με την προσμονή μέσα στο Σαββατοκύριακο να υπάρξουν οι πρώτες ανακοινώσεις.

ΓΕΝΕΘΛΙΑ Ο ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Τέλος, η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα σε ανάρτησή της ευχήθηκε χρόνια πολλά στον Ζήση Καραχάλιο που γιόρτασε τα 28α γενέθλιά του. Το ίδιο έγινε από πλευράς τεχνικού τιμ και παικτών.

Βαγγέλης Γυφτόπουλος