Ανακοίνωση του Αχέροντα για τα κρούσματα κορονοϊού

Όπως είχαμε γράφει από το μεσημέρι στον «τοποτηρητή», αναβλήθηκε από την ΕΠΟ ο αγώνας Παναχαϊκή – Αχέρων Καναλλακίου που επρόκειτο να γίνει την Κυριακή 16 Ιανουαρίου για το πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής. Η αναβολή έγινε λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στην ομάδα του Καναλλακίου. Στο θέμα αυτό τοποθετήθηκε και η διοίκηση του Αχέροντα, που σε ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Ο ΠΑΣ Αχέρων ανακοινώνει ότι στους καθιερωμένους ελέγχους που διενεργούνται για την COVID-19 σε ποδοσφαιριστές και μέλη της τεχνικής ηγεσίας, ανιχνεύτηκαν νέα κρούσματα κορονοϊού, με αποτέλεσμα ο προγραμματισμένος για την Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022 αγώνας με την Παναχαϊκή στο Στάδιο Παναχαϊκής “Κώστας Δαβουρλής” τελικά να ματαιώνεται.

Ο ΠΑΣ Αχέρων, έστειλε προς την αρμόδια επιτροπή της Γ´ Εθνικής, τα αποτελέσματα των τεστ με αίτημα για αναβολή του αγώνα με βάση τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα και η ανακοίνωση της τελικής απόφασης ήταν η αναβολή του αγώνα από την διοργανώτρια αρχή του Πρωταθλήματος.

Υπογραμμίζεται ότι τηρώντας απαρέγκλιτα το υγειονομικό πρωτόκολλο, οι ασθενείς έχουν τεθεί ήδη σε κατ’ οίκον περιορισμό ώστε να περιοριστεί η διασπορά στα υπόλοιπα μέλη της ομάδας.

Η διοίκηση του συλλόγου εύχεται περαστικά και ταχεία ανάρρωση σε όσους νοσούν, και να ξεπεράσει η οικογένεια μας γρήγορα αυτήν τη δοκιμασία!».

Προηγούμενο άρθροΑναβλήθηκε λόγω κορονοϊού το ματς Παναχαϊκή – Αχέρων
Επόμενο άρθροΣτη μνήμη ενός ρομαντικού ανθρώπου: Μπάμπης Αργυρίου