Ακαδημία ποδοσφαίρου ίδρυσε ο Απόλλων Πάργας

Την επιστροφή στην φυσική του έδρα, καθώς ολοκληρώνονται τα έργα ανακαίνισης του δημοτικού γηπέδου Πάργας, ο τοπικός Απόλλων Πάργας συνδύασε και με την λειτουργία ακαδημίας ποδοσφαίρου, έχοντας ως υπεύθυνους τους Σάκη Μηλιώνη και Αλεξάντερ Βάσι.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα Πάργας: “Το όνειρο της αποπεράτωσης των έργων στο γήπεδο μας, σε ελάχιστο χρονικό διάστημα γίνεται πραγματικότητα και η ομάδα πολύ σύντομα επιστρέφει στο σπίτι της. Ταυτόχρονα με την επιστροφή της ομάδας στο φυσικό της περιβάλλον,θα αρχίσει και η λειτουργία του φυτωρίου, των τμημάτων υποδομής του συλλόγου, με στόχο τη μελλοντική στελέχωση της ομάδας, με ποδοσφαιριστές ικανούς, μα κυρίως με τη σωστή διάπλαση ήθους, μέσα από τη διαπαιδαγώγηση των προπονητών τους. Οι γονείς μπορούν να απευθυνθούν τηλεφωνικά στους δύο υπεύθυνους των ακαδημιών, τον Σάκη Μηλιώνη και τον Αλέκο Βασι.

Σάκης Μηλιώνης 6941508507

Αλέκος Βασι 6947204130

Για την περαιτέρω εύρυθμη λειτουργία της διαδικασίας και για τη διευκόλυνση των γονιών, ενημερώνουμε πως ο κύριος Βασι θα βρίσκεται στο γήπεδο , Σάββατο και Κυριακή 10 έως 11 το πρωί”.

Περιμένουμε τους μικρούς μελλοντικούς αθλητές της ομάδας και εγγυόμαστε για την ποδοσφαιρική αλλά και για την ηθική τους εξέλιξη.

Προηγούμενο άρθροΣτο ποδόσφαιρο δεν είναι κανείς ανίκητος λένε στον ΠΑΣ
Επόμενο άρθροΣτον Αχέροντα Καναλλακίου ο Δημήτρης Παππάς