Ίσως έχουμε αγώνες σε Γ’ Εθνική και ερασιτεχνικό

Είναι πολύ πιθανόν να ξαναρχίσουν οι αγώνες Γ’ Εθνικής αλλά και των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Τουλάχιστον αυτές είναι οι προθέσεις που υπάρχουν στην ΕΠΟ. Αύριο Τετάρτη θα ληφθούν οριστικές αποφάσεις. Για την τύχη των ερασιτεχνικών πωρταθλημάτων, αν έχουμε σέντρα για το 2022, θα αποφασίσουν οι κατά τόπους Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων. Το περασμένο σαββατοκύριακο σε καμία ΕΠΣ στην Ήπειρο δεν είχαμε αγώνες.

Η ΕΠΟ αποφάσισε σήμερα, οι αγώνες της 13ης αγωνιστικής για τον 4ο όμιλο που ήταν να γίνουν στις 9 Ιανουαρίου, να διεξαχθούν την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022. Ο πρωτοπόρος Τηλυκράτης θα παίξει με τον Αίαντα στη Γαστούνη, ενώ ο Αχέρων Καναλλακίου θα πάρει στα χαρτιά τους 3 βαθμούς, αφού ο αντίπαλός του Αμβρακικός Λουτρού αποχώρησε από το πρωτάθλημα.

Αν επανεκκινήσουν οι αγώνες της Γ’ Εθνικής την Κυριακή 16 Ιανουαρίου, θα είναι με τους αγώνες της 14ης αγωνιστικής, αφού η 13η αγωνιστική θα γίνει εμβόλιμα στις 19 Ιανουαρίου. Συνεπώς, αν ανάψει αύριο η ΕΠΟ το πράσινο φως για την Γ’ Εθνική, ο Τηλυκράτης θα προετοιμαστεί για τον εντός έδρας αγώνα με τον Διαγόρα Βραχνέικων Πάτρας, ενώ ο Αχέρων Καναλλακίου θα παίξει στο γήπεδο της Αγυιάς στην Πάτρα με την Παναχαϊκή.

Αύριο θα επενεξετάσει την κατάσταση και η ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας, και θα αποφασίσει αν πρέπει οι όχι να συνεχιστούν τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.

Βαγγέλης Γυφτόπουλος

Προηγούμενο άρθροΣτα γήπεδα της Ηπείρου
Επόμενο άρθροΜεταγραφικά