Έγιναν τα εγκαίνια του δημοτικού σταδίου Πάργας

Έγιναν σήμερα το απόγευμα τα εγκαίνια του ανακαινισμένου δημοτικού σταδίου Πάργας, παρουσία του δημάρχου Πάργας Νίκου Ζαχαριά, του προέδρου του κληροδοτήματος «Β.Ε.Βασιλά» Σπύρου Νούση, του προέδρου της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας Θωμά Κάρτσακλα και εκπροσώπων από ομάδες της περιοχής. Όπως αναφέρεται και σε δελτίο Τύπου του δήμου Πάργας «ολοκληρώθηκε έτσι ένα έργο που ταλαιπώρησε για περισσότερα από 7 χρόνια την αθλητική κοινότητα της Πάργας». Μέσα από τις μεθοδικές κινήσεις της Δημοτικής Αρχής, την άριστη συνεργασία με το Κληροδότημα «Β.Ε.Βασιλά» που το χρηματοδότησε, καθώς και την προσπάθεια των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Πάργας, αντιμετωπίστηκαν τα αδιέξοδα που εμπόδιζαν την εκτέλεση του έργου με αποτέλεσμα η Πάργα να αποκτά ένα εξαιρετικά όμορφο και ασφαλή χώρο άθλησης.

Ο Δήμαρχος Πάργας Νίκος Ζαχαριάς εξέφρασε την ικανοποίηση του για την εμπιστοσύνη που επέδειξαν τα σωματεία, την άριστη συνεργασία με το Κληροδότημα «Β.Ε.Βασιλά», καθώς  και το ότι παραδίδεται στην κοινωνία της Πάργας ένα γήπεδο υψηλού επιπέδου που βάζει τέλος στην ταλαιπωρία των ομάδων της περιοχής. Με την ολοκλήρωση του σχετικού διαγωνισμού που έχει ήδη δημοσιεύσει ο Δήμος Πάργας ύψους 215.000€ από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ», το Δημοτικό Στάδιο θα αποκτήσει σύντομα νέες κερκίδες που θα συμπληρώσουν την ανανεωμένη εικόνα του.

Ο Πρόεδρος του Κληροδοτήματος «Β.Ε.Βασιλά» Σπύρος Νούσης δήλωσε την ικανοποίηση του Διοικητικού Συμβουλίου για την ολοκλήρωση ενός ακόμα έργου, που εκφράζει απόλυτα την επιθυμία του μεγάλου ευεργέτη Β.Ε.Βασιλά. Στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας Θωμάς Κάρτσακλας εξήρε την προσπάθεια του Δήμου Πάργας και όλων των εμπλεκομένων, που είχε σαν αποτέλεσμα να βρουν την στέγη που τους αρμόζει οι ομάδες της περιοχής.

Η τελετή των εγκαινίων έκλεισε με φιλικό παιχνίδι από ομάδες των σωματείων Απόλλωνα Πάργας, Αστέρα Ανθούσας και Ένωσης Πάργας.

Βαγγέλης Γυφτόπουλος

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΑΡΓΑΣ

Ο ιστορικός Απόλλων Πάργας επιστρέφει και επίσημα στο σπίτι του μετά την περιπλάνηση σε άλλα γήπεδα. Με αφορμή τη σημερινή τελετή των εγκαινίων, σε ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρονται τα εξής: «Ο Απόλλων Πάργας νιώθει την υποχρέωση να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του και τις θερμές ευχαριστίες του στο κληροδότημα Βασιλά, για συνολική χρηματοδότηση αποπεράτωσης του γηπέδου μας. Στο κληροδότημα, που από ιδρύσεως του συλλόγου μας, έχει σταθεί άοκνος αρωγός και ανιδιοτελής συνοδοιπόρος των προσπαθειών μας και του οποίου η ιστορία είναι απόλυτα συνυφασμένη με την πορεία της ομάδας μας.

Νιώθουμε επίσης την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τη δημοτική αρχή του τόπου, το δήμαρχο και όλα τα μέλη της, που με σθένος, επιμονή, υπομονή και διάθεση, ξεπέρασαν κάθε υφιστάμενη δυσκολία και παρέδωσαν σήμερα στον τόπο, στην κοινωνία, στους αθλητές μας, αυτό το υπέροχο στολίδι, πραγματική παρακαταθήκη για το μέλλον.

Ευχαριστούμε τον πρόεδρο της ΕΠΣ κύριο Θωμά Κάρτσακλα για την παρουσία του στη σημερινή εκδήλωση, που λόγω καιρού δεν ήταν αυτή που είχαμε φανταστεί.

Ο Απόλλων Πάργας, πιστός στην ιστορία του και  τηρώντας πάντα το ευ αγωνίζεσθαι, θα κάνει το παν ώστε να φανεί αντάξιος των προσδοκιών σας.

Ενδεχόμενη επίτευξη των στόχων μας, θα είναι αφιερωμένη σε όλους εσάς και στον κόσμο της ομάδας που τόσα χρόνια μας έλειψε και του λείψαμε.

Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς

Σας χρειαζόμαστε όλους κοντά μας».

Προηγούμενο άρθροΧωρίς τον Κάργα ο ΠΑΣ στο ματς με την ΑΕΚ
Επόμενο άρθροΆγγελος Τερζάκης