Άλις Κούπερ: ο Πρόεδρος της καρδιάς μας!

Όσοι ακούμε ροκ, γνωρίζουμε ότι οι αγαπημένοι μας ροκ σταρς εκτός από αλητεία διαθέτουν και χιούμορ. Ο Άλις Κούπερ (κατά κόσμον Βινς Φουρνιέ) διαθέτει μπόλικο χιούμορ και το αποδεικνύει συχνά. Μάλιστα, ήδη από το 1972, σατιρίζει το πολιτικό σύστημα θέτοντας σταθερά σε κάθε εκλογική αναμέτρηση υποψηφιότητα για την θέση του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Το 1972 ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του μέσω του βίντεο για το τραγούδι του με τίτλο “Elected” (μτφρ. “εκλεγμένος”).

Το τραγούδι αυτό ήταν προπομπός του άλμπουμ “Biilion Dollar Babies” που κυκλοφόρησε τον Μάρτη του 1973 και έφτασε στο νούμερο 1 του καταλόγου επιτυχιών για άλμπουμς.

Τον προσεχή Νοέμβρη έχουν εκλογές στις ΗΠΑ και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην θέσει ξανά υποψηφιότητα ο Άλις. Όπερ εγένετο και στα 76 του χρόνια είναι για φέτος ο νεότερος υποψήφιος μιας και είναι πιο μικρός τόσο από τον Τζο Μπάιντεν όσο και από τον Ντόναλτ Τραμπ. Στο βίντεο που κυκλοφόρησε, ο Άλις ακούγεται να λέει “Λοιπόν, είμαι ο Άλις Κούπερ, ένας προβληματικός άνθρωπος για ταραγμένους καιρούς. Δεν έχω ιδέα τι να κάνω, οπότε θα ταίριαζα ιδανικά”.

 

Οι θαυμαστές μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα AliceForPresident.com για να εγγραφούν στο The Wild Party και να ενημερώνονται για την τρέχουσα προεδρική εκστρατεία του Άλις Κούπερ και να λαμβάνουν ειδοποιήσεις για τις εκδηλώσεις, τις εικονικές συγκεντρώσεις και τις συζητήσεις με τον υποψήφιο. 

Ο Τοποτηρητής στηρίζει Άλις Κούπερ ανεπιφύλακτα!

Ο Τοποτηρητής